Μαζαρακιά – Καστρί 1-5

Πέμπτη συνεχόμενη νίκη για τον Θύαμι.

Ένα εκρηκτικό πεντάλεπτο (11΄- 16΄) ήταν αρκετό για την ομάδα του Παναγιώτη Παππά να καθαρίσει την αναμέτρηση και να παρειά την όγδοη νίκη της ολοκληρώνοντας τον πρώτο γύρο (έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική) με 24 βαθμούς.Δυο γκολ πέτυχε για τους Καστριώτες ο Άκης Γόγολος ( 11΄, 56’ ) και από ένα οι Αλέξης Λάμπρου (14’), Ιορδάνης Κυβράνογλου (16’) και Αλέξης Κυριάκης (41’).

Η Μαζαρακιά προσπάθησε να αντιδράσει στην ψυχρολουσία του 0-3 σε πέντε λεπτά των φιλοξενούμενων και μείωσε στο 26΄με γκολ του Αδάμ Μπράγκα με τον ίδιο παίκτη να χάνει την ευκαιρία  να σημειώσει και άλλο τέρμα στο πρώτο ημίχρονο όμως το πέναλτι που εκτέλεσε δεν βρήκε στόχο.

Ο ΑΟΜ την επόμενη αγωνιστική (τελευταία του πρώτου γύρου) θα αντιμετωπίσει σε ένα δύσκολο παιχνίδι το Λαδοχώρι με τις δυο ομάδες να έχουν ως μοναδικό στόχο την νίκη.

Μαζαρακιά (Αδάμ Βασιλάκης): Λώλος, Τζάνης, Μπράγκας, Γεωργίου, Τιφτικίδης, Χαλκής, Μάστορας, Μπάλλας Σ., Παππάς, Λάμπρού, Βέρμπης (46΄ Μπάλλας Α.).

Θύαμις Καστρίου (Παναγιώτης Παππάς): Κωνσταντάκος, Γιώτης (53΄ Τσουμέτης), Αθανασόπουλος, Ζήγος, Μονάχος Η., Αθανασίου, Αναστασίου, Κυβράνογλου, Λάμπρου, Γόγολος, Κυριάκης.

Φωτογραφίες Μάκης Μάντης

P