• Με μπόνους 2 βαθμών στο β΄ όμιλο η Θύελλα

  713 προβολές
 • Έγινε και ο τελευταίος αγώνας της κανονικής περιόδου του τοπικού πρωταθλήματος…

  Διεξήχθη το Σάββατο το μεσημέρι στο γήπεδο Παραμυθιάς ο αγώνας ανάμεσα στη Θύελλα Γκρίκας/Ψάκκας και τον Ποσειδώνα για τη 15η αγωνιστική που είχε αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας. Με αυτήν την αναμέτρηση ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του τοπικού Πρωταθλήματος.

  Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τη Θύελλα να προπορεύεται με σκορ 3-0. Τα γκολ σημείωσαν οι: Σιώχος στο 25΄, Μουσελίμης Χ. στο 30΄και Ντάνης στο 45΄.

  Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης ο Ποσειδώνας σημείωσε το πρώτο του γκολ στον αγώνα στο 51΄με τον Παπαλαμπρακόπουλο και στο 82΄μείωσε απειλητικά σε 3-2 με τον Ντόκο. Ωστόσο, δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 90΄ο Ντάνης έκανε το 4-2 για τη Θύελλα, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

  Συνθέσεις ομάδων:
  Θύελλα Γκρίκας/Ψάκας (Παππάς Κ.): Ζαφείρης, Παργανάς, Μουσελίμης Λ., Σιώχος, Γεωργίου (Sulaj 45΄), Μουσελίμης Χ., Τσιάκος, Γκάτζιας, Ρεντζεπέρης (Φασουλής 88΄), Ντάνης, Βάτσιος
  Ποσειδώνας Ηγουμενίτσας (Τσώνης Φ.): Ρίζος, Δόσης, Δημητρίου, Μιχαλάρης, Γιοβάνης (Ντόκος 45΄), Μπέζας, Λιώλης (Παρούσης 45΄), Πουρίκης, Γεωργόπουλος, Αντωνίου, Παπαλαμπρακόπουλος

  • P