Με το δεξί οι Παίδες της ΕΠΣΘ

Η Κ14 της Θεσπρωτίας επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν…

…στο γήπεδο της Νέας Σελεύκειας 2-0 με αντίπαλο την αντίστοιχή ομάδα της Κέρκυρας.

Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ήταν αρκετό για τα πιτσιρίκια του Μιχάλη Αντωνίου να κάμψουν την αντίσταση της επτανήσιας ομάδας.
Οι μικροί Θεσπρωτοί είχαν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα 2 λεπτά, πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Λώλης σούταρε, ο τερματοφύλακας απέκρουσε, ο Αθανασιάδης πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Σαμοϊλη, κάνοντας με αυτό τον τρόπο το 1-0.
Στην επανάληψη ο Λώλης ύστερα από πάσα του Αδαμίδη στο χώρο του κέντρου, έκανε μια μεγάλη κούρσα πέρασε όσους βρήκε μπροστά του και με ψύχραιμο σουτ έκανε το 2-0 στο 60΄ κλειδώνοντας την νίκη για την ομάδα του. 
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν αρκετές φορές άλλα πότε οι αμυντικοί και πότε ο τερματοφύλακας Νάτσης δήλωναν “παρών” και δεν επέτρεψαν στους νησιώτες να σημειώσουν κάποιο γκολ.

ΕΠΣ Θεσπρωτίας Κ14 (Αντωνίου): Νάτσης, Σάκκος, Δαηδάκης, Ντούμας, Τσιώτης, Λώλης, Μπουράζης, Ράπτης, Αδαμίδης, Μπάλλας, Αθανασιάδης.
Αγωνίστηκαν και οι: Αποστόλου, Μπότος, Μίγκος, Τσαγγαράκης και Πασχάλης.
ΕΠΣ Κέρκυρας Κ14 (Τσικρικώνης): Σαμοϊλης, Κατέχης, Βαγγαλάτης, Μπορδούβαλης, Παληοχώρης, Τόμπρος, Κυρολλάρη, Στεργίου, Ντελής, Μέξας, Ψαρρός.
Αγωνίστηκαν και οι: Μεριανός, Κοτίνας, Στούπος, Τσενεμπής, Μέλλος, Αυλωνίτης και Παπαδάτος.

*Αύριο θα ακολουθήσει το φωτορεπορτάζ από τις μικτές.

P