• Το μενού της Α1 | 15η αγωνιστική

  796 προβολές
 •  Δεσπόζει το ντέρμπι στη Παραμυθιά.

  Με το παιχνίδι μεταξύ του Σουλίου Παραμυθιάς και του Άρη Πέρδικας να κλέβει την παράσταση συνεχίζεται το σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα στην Α1 κατηγορία.

  Ο δεύτερος στη βαθμολογία Θύαμις Καστρίου θα φιλοξενήσει την Πλαταρία σε ένα αγώνα που εύκολα ή δύσκολα θέλει να πάρει τους βαθμούς της νίκης ώστε να εκμεταλλευτεί πιθανό στραβοπάτημα της Παραμυθιάς στο ντέρμπι ώστε να πλησιάσει την κορυφή.

  Στους Φιλιάτες ο τοπικός Άρης θα υποδεχθεί τον πάντα υπολογίσιμο ΠΑΣ Λαδοχωρίου, ενώ στην Νέα Σελεύκεια Σπάρτακος και Δόξα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με στόχο το τρίποντο .Την Κυριακή στο γήπεδο της Μαζαρακιάς θα αγωνιστούν Α.Ο.Μ. και Άρης Μαργαριτίου με τις δυο ομάδες να θέλουν για διαφορετικούς λόγους την νίκη.

  Δείτε το πρόγραμμα και την Βαθμολογία της Α1.
  [event_list title=”” team=”0″ league=”39″ season=”166″ venue=”0″ status=”default” date=”default” day=”15η αγωνιστική” number=”5″ order=”default” columns=”event,teams,time,venue” show_all_events_link=”0″ align=”none”]
  Βαθμολογία:
  [team_standings id=”6626″ title=”” number=”11″ columns=”p,pts” show_team_logo=”1″ show_full_table_link=”1″ align=”none”]

  • P