Μεταγραφή στον άσο το Προδρόμι

Τον Στέφανο Βλάχο πήρε για προστάτη της εστίας του, η ομάδα του Προδρομίου.

Οι “βυσσινί” με την προσθήκη του νεαρού γκολκίπερ ενισχύουν τα μετόπισθεν και αναμένουν ο Βλάχος να συνδράμει στην προσπάθεια της ομάδας τους στο πρωτάθλημα.

Ο 18χρονος τερματοφύλακας πέρυσι αγωνιζόταν με τα χρώματα της Θύελλας Γκρίκας – Ψάκας. Στο παρελθόν είχε υπερασπιστεί ξανά την εστία του ΑΟΠ το 2014,  αλλά έχει φορέσει και την φανέλα του Σουλίου Παραμυθιάς όπου και ξεκίνησε το 2011.

Σε επικοινωνια του theball.gr μαζί του μας δήλωσε τα εξής.
“Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω την περσινή μου ομάδα την Θύελλα Γκρίκας-Ψάκας που ήταν δίπλα μου. Συγκεκριμένα θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδος για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες-φιλους μου για την συνεργασία που είχαμε την περσινή χρονιά. Τέλος θέλω να τους ευχηθώ καλή χρονιά και πολλές επιτυχίες τη νέα σεζόν.”
Για την νέα του ομάδα:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην ομάδα της Α.Ο. Προδρομίου επειδή γίνεται μια καλή προσπάθεια ώστε η ομάδα να είναι δυνατή και ανταγωνιστική τη νέα σεζόν. Ελπίζω να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες”

P