Μια ανανέωση και μια μεταγραφή στο Μαυρούδι

Ανανέωσε ο Άγγελος Μηνάς, ήρθε ο  Ηλίας Τσάγκας με την ΑΕΜ να αποκτά “σκληρό” αμυντικό δίδυμο στην πρώτη της συμμετοχή στην Α1. 

Συνεχίζει στο Μαυρούδι ο Άγγελος Μήνας.
Την φανέλα της Α.Ε.Μ. θα φοράει και την νέα χρονιά ο έμπειρος στόπερ Άγγελος Μήνας, ο οποίος συμφώνησε με την διοίκηση να παραμείνει στην ομάδα και να συνδράμει στην προσπάθεια του νεοφώτιστου συλλόγου στην Α1.
Ο 27χρόνος αμυντικός διαθέτει μεγάλη εμπειρία. Καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε αρκετές ομάδες και σε επίπεδο Γ΄Εθνικής με τον Θεσπρωτό.

Έκλεισε τον Ηλία Τσάγκα.
Μετά τους Ανδρέα Χαρίση και Θοδωρή Νάτση σειρά είχε για μεταγραφή στο Μαυρούδι ο Ηλίας Τσάγκας. Ο περσινός πρωταθλητής της Α1 με το Σούλι Παραμυθιάς, αφού έλυσε την συνεργασία του με τους πράσινους. Συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της Α.Ε.Μ. και θα αποτελέσει μια πολύ αξιόπιστη λύση, για τον προπονητή της ομάδας Σοφοκλή Ιωακειμίδη.
Ο Τσάγκας εκτος απο την Παραμυθιά έχει αγωνιστεί σε Άρη Φιλιατών, Αστέρα Παραποτάμου και Ατρόμητο Σαγιάδας.
Στις πρώτες του δηλώσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Μαυρουδιώτων ανέφερε τα εξής:
“Το Μαυρούδι είναι μια καινούργια ομάδα στο τοπικό και γίνεται μια 
πολύ καλή προσπάθεια, με πολύ καλή διοίκηση. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε ο προπονητής Σοφοκλής Ιωακειμίδης με τον οποίο έχω συνεργαστεί αρκετά χρόνια άλλα και τα αρκετά παιδιά με τα οποία είναι στην ομάδα και έχουμε παίξει μπάλα μαζί στο παρελθόν “
Ο έμπειρος αμυντικός αναφέρθηκε και στην ομάδα της Παραμυθιάς λέγοντας:Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Παραμυθιάς για τις χαρές που μου πρόσφερε τα 4,5 χρόνια που ήμουν εκεί και να τους ευχηθώ καλή πορεία στην Γ΄Εθνική.”

 

 

P