• Μόνο νίκη στα Γιάννενα

  686 προβολές
 • Ένα είναι το σύνθημα για την τελευταία αγωνιστική στο Θεσπρωτό.

  Οι κιτρινόμαυροι θα μεταβούν αύριο το μεσημέρι στην πρωτεύουσα της Ηπείρου με μοναδικό στόχο τη νίκη απέναντι στο Θρίαμβο Σερβιανών.

  Η αναμέτρηση πέραν του ξεχωριστού ενδιαφέροντος για τους φιλοξενούμενους (το πλατανόφυλλο με νικηφόρο αποτέλεσμα θα διεκδικήσει  την άνοδο του στη Footballeague μέσα απο αγώνες μπαράζ) θα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Μπορεί τα Σερβιανά να μην κατάφεραν να παραμείνουν στην κατηγορία αυτό όμως δεν τους εμποδίζει να παίξουν την μπάλα τους και να αποδειχθούν σκληρό καρύδι στην έδρας τους όπως το έχουν κάνει μέχρι τώρα με τις υπόλοιπες ομάδες.


  Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες στο Στάδιο υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Μουρούτη όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι για το αυριανό παιχνίδι. Μοναδικός απών ο Παναγιώτης Πανταζής ο οποίος συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και θα απουσιάζει.
  H Αποστολή του Θεσπρωτού απαρτίζεται από τους εξής: Κωνσταντάκο, Πάντο, Κωνσταντίνου Ε., Νόνη, Σταυρίδη, Μπέρτσο, Μητσέλο, Παπαδόπουλο, Σουλιώτη, Κασσαρατέ, Ευθυμίου, Κατσέλη, Φούντζουλα, Τοπάλι, Μπίκα, Κωνσταντίνου Β., Γώγο και Πόζογλου.

  Δείτε εικόνες απο την τελευταία προπόνηση:


  • P