Μόνο νίκη

Μόνο νίκη είναι το σύνθημα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο για το αυριανό παιχνίδι με τον Τηλυκράτη.

Με μοναδικό στόχο την νίκη και τους τρεις βαθμούς για να πλησιάσει στην κορυφή θα παραταχθεί ο Θεσπρωτός στο Στάδιο για να αντιμετωπίσει τους Λευκαδίτες.

Το παιχνίδι βέβαια μόνο εύκολο δεν θα είναι και αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι παίζουν με την πλάτη στον τοίχο καθώς είναι μόλις έναν βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Όσο την προετοιμασία αυτή ολοκληρώθηκε χθες μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Βεβαία τα προβλήματα δεν λείπουν για τον προπονητή των κιτρινόμαυρων Δημήτρη Μουρούτη καθώς έκτος του τιμωρημένου Μπέρτσου αμφίβολοι είναι και οι Γκόλιας, Κωνσταντίνου οι οποίοι αμφότεροι τραυματίστηκαν στην προπόνηση της Πέμπτης και η συμμετοχή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη έως απίθανη.

Από την άλλη πλευρά μετά τους Πόζογλου και Τοπάλι οι οποίοι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική το ντεμπούτο τους. Αύριο αναμένουμε να πραγματοποιήσει την πρώτη του συμμετοχή και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του πλατανόφυλλου  Χρήστος Νόνης.

Άρχοντας της αυριανής αναμέτρησης θα είναι ο Χαράλαμπος Αθανασίου από την Άρτα με βοηθούς τους συντοπίτες του Παπαδημητρίου και Τσάντο.

Τέλος, η διοίκηση του Θεσπρωτού έχει απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε.

P