Μοντάνιο και Γκλιγκόροβιτς την Κυριακή στο τουρνουά του Ερμή

866 προβολές

Δύο σπουδαίες αθλήτριες του παγκόσμιου βόλεϊ…

…οι Μαντλέιν Μοντάνιο και Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς, θα βρεθούν την Κυριακή το πρωί στο κλειστό “Αλεξάνδρα Τσιάβου” στο πλαίσιο του τουρνουά μίνι βόλεϊ που διοργανώνει ο Ερμής Ηγουμενίτσας (φωτό pressaris.gr).

Η ανακοίνωση και η αφίσα:

Η καρδιά του ελληνικού βόλεϊ θα χτυπά αυτή την Κυριακή στην Ηγουμενίτσα, όπου για μία ακόμη χρονιά ο τοπικός Ερμής διοργανώνει το Τουρνουα Mini Volley Cyclon-Savas Thomazos.

Ένα τουρνουά που έχει εξελιχθεί σε θεσμό και πλέον στο αγαπημένο ραντεβού των αυριανών αστεριών του βόλεϊ όχι μόνο από την Ηγουμενίτσα, αλλά και γενικότερα απ’ όλη τη Δυτική Ελλάδα.
Από τις 10:00 έως τις 13:00 περισσότερα από 450 παιδιά από συλλόγους διαφόρων πόλεων της Δυτικής Ελλάδας και της Κέρκυρας θα κατακλύσουν το κλειστό γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Τσιάβου», χαρίζοντας μοναδικές στιγμές και εικόνες σε όλους μας, ενώ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το τουρνουά έχει υψηλούς προσκεκλημένους.
Ο λόγος για τις δύο μεγάλες κυρίες της Α1 Γυναικών Μαντλέιν Μοντάνο και Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς, οι οποίες στο φινάλε της σεζόν ανακοίνωσαν ότι ήρθε η στιγμή μετά από μια τεράστια διαδρομή να αποχαιρετίσουν το φιλέ.
Μαντλέιν και Μπιλιάνα θα τιμηθούν για την προσφορά τους στο άθλημα, θα παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες και θα υπογράψουν αυτόγραφα, χαρίζοντας σπουδαίες στιγμές στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες.