• Μπαράζ αποδεσμεύσεων στην Λευκίμμη

  1100 προβολές
 • Η διοίκηση της ΑΕΛ με ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε πως απομάκρυνε πολλούς ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της ομάδας.

  Όπως εξηγεί το ΔΣ της “Βασίλισσας” αυτό έγινε προκειμένου να προστατεύσει τα συμφέροντά της και την ιστορία της, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως τίμησε στο ακέραιο της υποχρεώσεις της έναντι των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, κάτι που δεν έπραξαν εκείνοι.

  Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Λευκίμμης:
  “Το Διοικητικό Συμβούλιο του ποδοσφαιρικό σωματείου «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ» γνωστοποιεί σε όλα τα μέλη, τους φίλους και τους οπαδούς του, καθώς και σε όλο το άλλο φίλαθλο Κερκυραϊκό κοινό ότι πρόσφατα έλαβε την απόφαση να απομακρύνει από τις τάξεις της ομάδας ικανό αριθμό παικτών της, προκειμένου να προστατεύεται τα συμφέροντα της και την ιστορία της.
  Η ομάδα μας αν και τίμησε στο ακέραιο τις υποχρεώσεις έναντι των παικτών που απομακρύνθηκαν δεν συνέβη το ίδιο και από την πλευρά αυτών,οι οποίοι ούτε τις υποχρεώσεις που ανέλαβαν απέναντι στην ομάδα μας τίμησαν ούτε και την ιστορία της σεβάστηκαν.
  Έχοντας, λοιπόν, εμείς ως Δ.Σ. ηθικό και ιστορικό καθήκον να προστατεύσουμε την ομάδας μας προβήκαμε στην παραπάνω ενέργεια,για την οποία,είμαστε βέβαιοι, ότι θα δικαιωθούμε σύντομα εκ του αποτελέσματος.”

  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε. Λευκιμμής

  • P