Μπάρμπεκιου διοργανώνει ο Θεσπρωτός

Την Κυριακή μετά το τέλος του αγώνα με τον Μακεδονικό Φούφα.

Οι κιτρινόμαυροι θέλοντας να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι συμπαραστάθηκαν στην φετινή πορεία της  διοργανώνουν μπάρμπεκιου μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος με τον Μακεδονικό την Κυριακή 1/4 . 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:
“Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΘΕΣΠΡΩΤΟΥ θέλοντας να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι συμπαραστάθηκαν και με το παραπάνω στην φετινή πορεία της ομάδας , διοργανώνει μετά το τέλος του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος, την Κυριακή 1/4/2018 barbeque (δωρεάν σουβλάκια & ποτά) στο χώρο του κυλικείου για όσους παραβρεθούν  την Κυριακή στο γήπεδο.

Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος  της ομάδας το οποίο θα ξεκινήσει στις 16:00 θα θέλαμε να συμμετέχετε  και να συμπαρασταθείτε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας προκειμένου να κλείσουμε νικηφόρα την φετινή χρονιά.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι την Τετάρτη του Πάσχα 11/4/2018 η ομάδα μας αγωνίζεται για το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος με αντίπαλο τον κυπελλούχο ΕΠΣ Κέρκυρας Ο.Φ. Άγιου Ματθαίου . Στο ημίχρονο του συγκεκριμένου αγώνα θα διεξαχθεί η κλήρωση για το μηχανάκι που έχει βγει σε λαχειοφόρο αγορά.

Σας Ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά και σας περιμένουμε στο γήπεδο.”

P