Νέος προπονητής στην Πλαταριά

Με Γκολφινόπουλο στον πάγκο θα κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα ο Α.Ο.Π.

Λίγες ώρες μετά την ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Αλέξη Μπέλλο η Πλαταριά συμφώνησε με τον 41χρόνο Κώστα Γκολφινόπουλο. Ο νέος τεχνικός σήμερα παρουσιάστηκε στους παίκτες και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση.

Είναι προπονητής από το 2011 και φέτος πήρε το δίπλωμα uefa-c. Έχει  εργαστεί σε ομάδες των Ιωαννίνων (Κόντσικα, Καστρίτσα και Βουνοπλαγιά). Μέχρι πέρυσι έπαιζε μπάλα στον Α.Ο. Κόντσικας ενώ παράλληλα είναι προπονητής των ακαδημιών της Ανατολής (τμήμα junior).

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Γκολφινόπουλος ξεκίνησε σαν ποδοσφαιριστής το 1986 από τον Ο.Φ.Ηγουμενίτσας και αρχίζει την προπονητική του καριέρα (ως κάτοχος διπλώματος) από την Θεσπρωτία.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο theball.gr o νέος τεχνικός ανέφερε τα εξής:
“Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που μου εμπιστεύτηκαν την θέση του προπονητή. Ιδιαίτερα τον πρόεδρο και τον γενικό αρχηγό της ομάδας. Θα κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται για την ομάδα. Με αυτό που είδα στο παιχνίδι κυπέλλου με την Α.Ε.Μαυρουδίου υπόσχομαι πολλές εκπλήξεις για την συνέχεια.”
Για το αν θα ενισχυθεί η ομάδα:
“Έχουμε συζητήσει με την διοίκηση την ενίσχυση του ρόστερ και είμαστε ήδη σε συζητήσεις με δυο παίκτες από τα Γιάννενα. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα.”

 

P