Νίκη με ανατροπή για Σπάρτακο, 2-1 το Λαδοχώρι

Το Λαδοχώρι προηγήθηκε με γκολ από τα αποδυτήρια, αλλά ο Σπάρτακος στην επανάληψη αν και με παίκτη λιγότερο έκανε την ανατροπή, με δυο γκολ μέσα σε 15 λεπτά.

Σε ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση οι τυπικά φιλοξενούμενοι του ΠΑΣ Λαδοχωρίου πήραν κεφάλι στο σκορ με τέρμα που πέτυχε ο Βασιλείου μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 65΄αποβλήθηκε ο Π. Πανταζής που είχε περάσει ως αλλαγή στο ημίχρονο, καθώς  αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή και αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.
Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν αν και με αριθμητικό μειονέκτημα βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αρχικά ο Γιώργος Καρακίτσος ισοφάρισε (1-1) στο 57΄ και ο Βασίλης Λάμπρου 15 λεπτά αργότερα έκανε την ανατροπή, 2-1 σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Σπάρτακος Γραικοχωρίου: Γρηγορίου, Αθανασίου, Κοντός, Κώνστας, Νικολάου Α. (57΄Προκοπίου Γ.), Αθανασίου Δ., Καρακίτσος Γ., Νούσης, Βενέτης (46΄Πανταζής), Νικολάου Ελ., Λάμπρου.
ΠΑΣ Λαδοχωρίου: Τζοβάρας, Λαμπρούσης, Λώλος Ορ., Δερέκας, Λώλης Ε., Σουλάϊ Σ., Λώλας Π. (65΄Βρύσης Π.), Λώλος Γ., Βασιλείου, Μπίκας, Ομέρι.

P