• Φιλική νίκη για τον Θεσπρωτό

  888 προβολές
 • Καλή εμφάνιση και νίκη για το “πλατανόφυλλο”.

  Παρά την κόπωση της προετοιμασίας ο Θεσπρωτός έδειξε πολύ θετικά στοιχεία στο πρώτο φιλικό που έδωσε το Σάββατο, στο οποίο νίκησε με 2-0 την Λευκίμμη.
  Οι δυο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεση τους προκειμένου να διαπιστώσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. και να εκτιμήσουν σε ποιους τομείς χρειάζεται η ομάδα τους βελτίωση.
  Τα τέρματα των »κιτρινόμαυρων» σημείωσαν ένα σε κάθε ημίχρονο οι: Χρήστος Πέντσας και Μπάμπης Φούντζούλας.

  Ο Θεσπρωτός ξεκίνησε με τους: Παππά, Κωνσταντίνου Βαγ., Λαγό, Καρβούνη (υπο δοκιμή), Σταυρίδη, Μπλέτσα, Κελεμένη, Μπίκα, Γώγο, Ευθημίου, Πέντσα.
  Αγωνίστηκαν και οι: Κωνσταντίνου Βασ., Φούντζουλας, Παπαδιώτης, Μούρας, Κατσέλης Γ.Μ., Κατσέλης Γ.Α., Νικολάου και Μάχμουτ.

  Η Α.Ε.Λευκίμμης ξεκίνησε με τους::Κόρμπα, Βούλγαρη, Ξενίδη, Βασιλάκη, Σαμοϊλη, Κουρή, Γεωργοπάλη, Μυρίλα, Κομνηνάκη, Πανταζή, Τσαβανέδη.
  Αγωνίστηκαν και οι: Γραμμένος, Θεοδωράκης, Βαρέλης, Γαστεράτος, Βλάχος, Σαμοϊλης, Σεβέρ, Πλασκασοβίτης, Μπονέρης και Αναστασιάδης.

  Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας Γιάννης Σφακιανάκης μίλησε στο theball.gr για την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας καθώς και για το φιλικό παιχνίδι με τον Θεσπρωτό.

  Δείτε εδώ το φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης.

  • P