Δηλώσεις Ντόκου για τη μεταγραφή του στο Σούλι

Διαβάστε τι δήλωσε ο Νίκος Ντόκος λίγα 24ωρα μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής στην ομάδα της Παραμυθιάς.

Ο 27χρονος επιθετικός μιλώντας στο theball.gr, ευχαρίστησε συμπαίκτες, διοικήσεις, προπονητές και φιλάθλους του Θεσπρωτού ενώ αναφέρθηκε και στην χαρά του που επιστρέφει στο Σούλι όπου θα προσπαθήσει να επιτευχθούν οι στόχοι ώστε να κάνει τους φιλάθλους της ομάδας περήφανους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Για την πρώην ομάδα του, τον Θεσπρωτό:
“Μετά από τέσσερα όμορφα χρόνια στην Ηγουμενίτσα και τον Θεσπρωτό, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους μέσα από τις ιδιαιτερότητες της κάθε χρονιάς, προσπαθήσαμε από κοινού για την πρόοδο της ομάδας. Τις διοικήσεις που αυτά τα τέσσερα χρόνια, ανέλαβαν το δύσκολο έργο να παρουσιάζεται η ομάδα αξιόμαχη και τους προπονητές μου. Εύχομαι τα καλύτερα αγωνιστικά αποτελέσματα στην ομάδα. Τέλος ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους του Θεσπρωτού που από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασαν και με έκαναν να αισθανθώ οικεία, ως σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου.”

Για την επιστροφή του στο Σούλι Παραμυθιάς:
“Αποτελεί μεγάλη μου χαρά που επιστρέφω σε μια ομάδα που αν μη τι άλλο είναι ο τόπος καταγωγής μου. Θα προσπαθήσω να προσθέσω ένα λιθαράκι στην μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η διοίκηση της ομάδας ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί και στο τέλος της χρονιάς να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους μας. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι αγώνας και μεγάλη προσπάθεια που άλλωστε αυτό με χαρακτηρίζει πάντα είναι πολύ δουλειά και λίγα λόγια.”

P