«Ντόρτια» σε ΑΕΝΣ από τον Άρη Φιλιατών

2 στα 2 φέτος ο Άρης Φιλιατών απέναντι στη Νέα Σελεύκεια.

Η ομάδα του Δημήτρη Μουρούτη ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της 2023 καθώς επικράτησε με το ευρύ 4-0 την ΑΕΝΣ στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατών και ανέβηκε στην κορυφή με 21 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομματι οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ (1-0) στο 33΄με αυτογκόλ του Ανδρέα Βάσιου μετά απο ατομική ενέργειά και παράλληλή μπαλιά προς την εστία του Φειμ Κάσο.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 50΄ ο Αντώνης Παπανδρέου με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Στο 65΄αποβληθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ανδρέας Βάσιος για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ενώ είχε προηγηθεί στο 56΄ και αποβολή του Αλέξη Λάμπρου που ήταν στον πάγκο.
Στο 67 ο Κάσο με απευθείας φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για να έρθει στο 75΄ο Κλέων Μούστα και με κοντινό πλασέ να διαμορφώσει το τελικό 4-0.
Άρης Φιλιατών (Μουρούτης): Καρδάνης, Πασχάλης, Μούστα, Γιοβάνης, Μητσέλος, Ρούμπης (72΄ Μαντζούκης Δ.), Παπανδρέου Χ., Ιωακειμίδης (86΄ Μαγγόπουλος), Γώγος (76΄ Δανδάκης), Κάσο (86΄ Καραγιάννης), Παπανδρέου Α.
ΑΕΝΣ (Καρύδης): Βενέτης, Σουλιώτης (56΄ Πέντσας), Μονάχος, Βάσιος Α., Ζαφείρης, Βάσιος Ε.(48΄λ.τ. Γκόγκος), Σούφης, Βασιλείου, Βάσιος Κ., Λάμπρου (46΄ Γιαννακός), Γόγολος (78΄ Γούσης).

Μετά το τέλος του αγώνα η διοίκησή του Άρη Φιλιατών με ανακοίνωσή της έδωσε συγχαρητήριά στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
“Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την ψυχωμένη εμφάνιση και την μεγάλη σημερινή νίκη.”

*Φωτογραφία: www.arisfiliaton.gr

P