Ο Αδάμ Βασιλάκης νέος προπονητής στην Μαζαρακιά

Ο Αδάμ Βασιλάκης  είναι από σήμερα ο νέος τεχνικός του ΑΟ Μαζαρακιά, ο οποίος αποτελεί τον εκλεκτό της διοίκησης  για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο 53χρόνος τεχνικός αποτελούσε  μία από τις πιο προχωρημένες επιλογές για τον πάγκο της ομάδας μετά την αποχώρηση του Φώτη Βαλάκου. Χθες έγινε  συνάντηση του Βασιλάκη με το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας και σήμερα το πρωί επήλθε η συμφωνία για την συνεργασία του με τον ΑΟΜ.

Ο νέος τεχνικός ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα στο Σταυροχώρι όπου ξεκίνησε σαν προπονητής ενώ στην συνέχεια εργάστηκε  στην Έφυρα Μεσοποτάμου, Αναγέννηση Αχερουσίας, Κούγκι Γλυκής, ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου,  Απόλλων Βουβοποτάμου και Πρέβεζα.
Την χρονιά που μας πέρασε ήταν στο τιμόνι της  Αναγ. Αχερούσιας (για δεύτερη φορά) .

Σε επικοινωνία του ΤheΒall.gr με τον Αδαμ Βασιλάκη μας δήλωσε τα εξής:
Για την πρόταση του του έκανε ο ΑΟΜ:
“Ήταν μια πρόταση που δεν την περίμενα, θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Ήρθα στην Μαζαρακιά και βρήκα καλούς ανθρώπους νοικοκύρηδες, ένα πολύ ωραίο γήπεδο και καθαρά αποδυτήρια.”
Για την Α1 Θεσπρωτίας:
Είναι μια δοκιμασία για μένα προσωπικά το πρωτάθλημα της Α1 στην Θεσπρωτίας
Για τον προσωπικό του στόχο:
Να δουλέψω σκληρά και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνετε
Για το ρόστερ:
“Για μένα όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι το ίδιο. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να έχω παιδιά στην ομάδα που να αγαπάνε τον αθλητισμό. Να έχουν φιλότιμο και όρεξη για δουλειά. Αν έχουν αυτά είναι οι καλύτεροι παίκτες. “

P