Ο ΣΕΓΑΣ τίμησε την αθλήτρια του ΣΚΑ Παραμυθιάς Χρυσούλα Γώγου

Τους Πανελληνιονίκες αθλητές και αθλήτριες κατά το έτος 2018…

…καθώς και τους προπονητές τους, βράβευσε το Σάββατο ο ΣΕΓΑΣ Ηπείρου και η ΠΕΔ Ηπείρου, στο Πολιτιστικό Πολυχώρο Δημ .Χατζή στα Ιωάννινα στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση Βραβεύσεων.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες, και η αθλήτρια του ΣΚΑ Παραμυθιάς Χρυσούλα Γώγου που βραβεύτηκε για την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός ,ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Καχριμάνης Αλέξανδρος , ο πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου και Δήμαρχος Ηγουμενίτσας  Ιωάννης Λώλος  και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου κ Γοργόλης Βασίλειος,

Ο προπονητής και πατέρας της Χρυσούλας, Ηλίας Γώγος, δήλωσε σχετικά:

«Η βράβευση της Χρυσούλας από το ΣΕΓΑΣ Ηπείρου αποτελεί για έμενα έκπληξη αν και γνωρίζω πολύ καλά σαν προπονητής της, τις προσπάθειες και την επιμονή της στο άθλημα. Η βράβευση αυτή μας γεμίζει δύναμη για να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας οι οποίες φυσικά συνδυάζονται με το σχολείο της. Είμαστε όλοι υπερήφανοι».

Η 14χρονη αθλήτρια του ΣΚΑ Παραμυθιάς, είναι μαθήτρια της Τρίτης Γυμνασίου, ξεκίνησε να τρέχει από την τετάρτη δημοτικού, από το 2017 είχε προπονητή τον πατέρα της Ηλία Γώγο, ενώ έχει διακριθεί σε πανελλήνιους άλλα και περιφερειακούς αγώνες.

*Πηγή: paramythia-online

P