Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου στην Α1

Μετά την ανάπαυλα των εορτών του Πάσχα, οι ομάδες επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση.

Τελευταία στροφή του πρώτου γύρου στους αγώνες κατάταξης με το πρωτοπόρο Σούλι να βρίσκεται στην κορυφή με 4 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Θύαμι. Το συγκρότημα της Παραμυθιάς έχει δύσκολη αποστολή αύριο στους Φιλιάτες απέναντι στον αρκετά δυνατό Άρη και θέλει μόνο την νίκη για να διατηρήσει την διαφορά. Από την άλλη την ιδία ώρα (17:30) ο σύλλογος του Καστρίου θέλει αρχικά να ξεπεράσει το εμπόδιο που λέγεται Πέρδικα περνώντας το τρίποντο στην έδρα του από την σκληρή και μαχητική ομάδα του Άρη ώστε να εκμεταλλευτεί  στραβοπάτημα των πράσινων πλησιάζοντας την κορυφή.
Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει και την αναμέτρηση Πλαταριά – Λαδοχώρι στο γήπεδο της Μαζαρακιάς με τις δυο ομάδες απελευθερωμένες από το άγχος καθώς δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο  να παίζουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 Μεθαύριο Κυριακή θα διεξαχθεί η 3η αγωνιστική των play-out με την μάχη της παραμονής να έχει πάρει φωτιά.

Στην Νέα Σελεύκεια ο Σπάρτακος θα τα παίξει όλα για όλα για την νίκη με αντίπαλο τον Άρη Μαργαριτίου  ο οποίος με την σειρά του θέλει τους τρις βαθμούς για να απομακρυνθεί από την ομάδα του Γραικοχωρίου. Στην Μαζαρακιά ο ΑΟΜ που δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά στα play-out θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη του νίκη με την Δόξα Γαρδίκιου. Οι “Σταυραετοί”  θελούν το τρίποντο για να μην μπλέξουν σε σενάρια υποβιβασμού.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και τους διαιτητές:
Σάββατο 14/4/18 – ώρα 17:30
Κυριακή 15/4/18 – ώρα 17:30

*Φώτο αρχείου: Λευτέρης Τζώρτζης

P