• Ολοκληρώθηκε η τελική φάση του Uefa-C στην Ηγουμενίτσα

  299 προβολές
 •  

  Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η τελική φάση της σχολής προπονητών UEFA-C που διοργάνωσε η Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας υπό την αιγίδα της Ε.Π.Ο. Μια σχολή που πέρασε από…40 κύμματα αφού μετά την ολοκλήρωση της 1ης φάσης τον Μάρτιο διακόπηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19,ξαναξεκίνησε μέσω τηλεδιάσκεψης τον Ιούλιο,ξαναδιακόπηκε λόγω της πανδημίας και ολοκληρώθηκε το 3ημερο 21-24 Σεπτεμβρίου με τις τελικές γραπτές και πρακτικές εξετάσεις των υποψηφίων προπονητών.

  Οι γραπτές εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο ‘’Selefkos palace’’ ενώ οι πρακτικές στο Δημοτικό γήπεδο Νέας Σελεύκειας και στο κλειστό γυμναστήριο ‘’Αλεξάνδρα Τσιάβου’’ καθώς την τελευταία μέρα επικρατούσαν ακραία καιρικά φαινόμενα.Τηρήθηκε το πρωτόκολλο υγιεινής, που προβλέπεται για την πανδημία του κορωνοϊού, ενώ καθημερινά γινόταν η απαραίτητη θερμομέτρηση σε όλους τους συμμετέχοντες από αρμόδιο Ιατρό.

  Οι διοικούντες της Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ολοκλήρωση της σχολής και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το επίπεδο της σχολής αλλά και τις ευχαριστίες τους τόσο προς τους αρμόδιους καθηγητές του τμήματος εκπαίδευσης των σχολών της Ε.Π.Ο όσο και προς τους συμμετέχοντες υποψήφιους προπονητές.

  Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες αφού πρώτα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των υποψήφιων προπονητών από τους αρμόδιους του τμήματος της σχολής και θα αναρτηθούν τόσο στο site της Ε.Π.Σ.Θεσπρωτιας (epsthesprotias.gr) όσο και στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο.(epo.gr).

  Σάκης Καζάκος

  • P