Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά μίνι-βόλεϊ του Ερμή Ηγουμενίτσας

Κατάμεστο από εκατοντάδες παιδιά ήταν το κλειστό Γυμναστήριο “Αλ. Τσιάβου” για την γιορτή του μίνι-βόλεϊ.

Το κλειστό γυμναστήριο της Ηγουμενίτσας ‘Αλεξάνδρα Τσιάβου’ κατακλύστηκε σήμερα Κυριακή (13/5) από 540 και πλέον παιδιά που συμμετείχαν στο Τουρνουά mini volley «CYCLON» που διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία για ακόμη μια χρονιά ο Ερμής Ηγουμενίτσας.

Με επίτιμο προσκεκλημένο τον πρώην διεθνή αθλητή της πετοσφαίρισης Βασίλη Κουρνέτα, ο οποίος αποτέλεσε πόλο έλξης για τους συμμετέχοντες, οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες ς, προσέφεραν ένα ξεχωριστό θέαμα και μοναδικές εικόνες αφήνοντας πολλά χαμόγελα για την επόμενη ημέρα του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή της βορειοδυτικής Ελλάδος.
Εκτός του Ερμή στο τουρνουά πήραν μέρος σύλλογοι από τα Γιάννενα την Άρτα, την Πρέβεζα, την Λευκάδα και την Κέρκυρα.
Ο Βασίλης Κουρνέτας φωτογραφήθηκε με όλους τους φίλους-ες του αθλήματος ενώ μοίρασε και αρκετά αυτόγραφα. Στο τέλος τής εκδήλωσης  δόθηκαν σε όλα τα παιδιά και τα σωματεία τους αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής, ενώ τιμήθηκαν έκτος του Βασ. Κουρνέτα και οι: Χρύσανθος Κυριαζής για την προσφορά του στο ελληνικό volley και Βασιλική Παπάζογλου για την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 με την Εθνική Ελλάδας.
Στην συνέχεια απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε χορηγούς και υποστηρικτές που συμβάλουν με τον τρόπο τους στην ανάπτυξη του αθλήματος.
Τέλος έγινε η απονομή τροπαίου στην ανδρική ομάδα του Ερμή Ηγουμενίτσας για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΕΔΕ.

Παρακολουθήστε τι δήλωσαν στην κάμερα του TheBall
ο πρώην διεθνής αθλητής της πετοσφαίρισης Βασίλης Κουρνέτας και ο πρόεδρος του Ερμή Ηγουμενίτσας Άγγελος Μπάντιος.

*Θα ακολουθήσει αύριο πλούσιο φωτορεπορτάζ .

P