Ορίστηκε η έναρξη της Γ’ Εθνικής

H εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ όρισε την ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής…

…το οποίο θα αρχίσει στις 23 Σεπτεμβρίου.

Οι ομάδες θα έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 14 Αυγούστου. Ο καταρτισμός των ομίλων θα γίνει με γεωγραφικά κριτήρια.

Όσες πρωταθλήτριες ομάδες δεν συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, την θέση τους θα πάρουν οι δευτεραθλήτριες ομάδες οι οποίες θα έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή μέσα σε 10 μέρες.

Πως έχει διαμορφωθεί ο 3ος όμιλος της Γ΄Εθνικής για την σεζόν 2018-19.

Με τα περσινά δεδομένα ο 3ος όμιλος θα περιλαμβάνει την ΒΔ Ελλάδα και την Δυτ. Μακεδονία.
Ποιο αναλυτικά η Ήπειρος θα εκπροσωπηθεί από τον Θεσπρωτό, το Σούλι Παραμυθιάς (πρωταθλ. ΕΠΣ Θεσπρωτίας), την Δόξα Κρανούλας, τον Θρίαμβο Σερβιανών (πρωταθλ. ΕΠΣ Ηπείρου), τον Τηλυκράτη, τον Αχέρων Καναλ. (πρωταθλ. ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας) και τον ΑΟ Φλωριάδας (πρωταθλ. ΕΠΣ Άρτας).
Δύο ομάδες στον όμιλο θα έχει η Αιτωλοακαρνανία, τον Νέο Αμφίλοχο και τον  Ναυπακτιακό. Όπως και η Κέρκυρα με την Α.Ε. Λευκίμμης και τον Κρόνο Αργυράδων. Τέλος η Δυτ. Μακεδονία θα συμμετέχει με έξι ομάδες: Ερμή Αμυνταίου, Μακεδονικό Φούφα και τους πρωταθλητές των τεσσάρων ΕΠΣ. Μέγ. Αλέξανδρος Καλλιθέας (Καστοριά), Γρεβενά Αεράτα (Γρενενά), Μακεδονικούς Σιάτιστας (Κοζάνης) και Μελιτέας Μελίτης (Φλώρινα).

*Η τελική μορφή του ομίλου θα ανακοινωθεί από την ΕΠΟ μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής και ίσως να περιέχει κάποιες αλλαγές.

P