“Πακέτο” δύο παίκτες στο Καστρί

Ο Θύαμις δυνάμωσε κι άλλο το ρόστερ του ενόψει της φετινής μάχης για την κατάκτηση της Α1.

Το δίδυμο από την ΑΕΝΣ, και συγκεκριμένα τους Ιορδάνη Κυβράνογλου και Σπύρο Ζήγο, έβαλε στο δυναμικό της η ομάδα του Καστρίου.

O 30χρονος στόπερ, Σπύρος Ζήγος, έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής θητείας του στη Νέα Σελεύκεια, πλην κάποιων διαλειμμάτων για χάρη των ΠΑΣ Λαδοχωρίου, Άρη Φιλιατών και Σουλίου Παραμυθιάς. 20 συμμετοχές είχε πέρυσι στην Α1 με τη φανέλα της ΑΕΝΣ.

“Ήρθα σε φίλους, ώστε να βοηθήσω με όλες μου τις δύναμεις μου να πετύχει η ομάδα τους στόχους της! Όσο για την ΑΕΝΣ, εύχομαι να προβληματιστούν πόλλοι τοπικοί παράγοντες και να ξανασχοληθούν με την ιστορική αυτή ομάδα των 5 πρωταθλημάτων της οποίας διετέλεσα και αρχηγός”, δήλωσε στο theball.gr ο νέος παίκτης του Καστρίου, Ζήγος.

Επίσης, ο επιθετικογενής μέσος, Ιορδάνης Κυβράνογλου, άφησε κι αυτός την ΑΕΝΣ (με την οποία πέτυχε πέρυσι 7 γκολ σε 27 συμμετοχές στην Α1) για να μετακομίσει στον Θύαμι Καστρίου. Ο Κυβράνογλου, εκτός των πολλών σεζόν στη Νέα Σελεύκεια, έχει αγωνιστεί ακόμα σε Σέλευκο, Θεσπρωτό και Άρη Φιλιατών.

“Πήγα σε μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Εύχομαι καλή σεζόν με υγεία σε όλους” ήταν η τοποθέτηση του 31χρονου ποδοσφαιριστή στο theball.gr.

P