Πάλεψε στην Καρδίτσα ο Θεσπρωτός

Πάλεψε απέναντι στην Αναγέννηση ο Θεσπρωτός…

…αλλά δεν κατάφερε να πάρει βαθμό από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Οι παίκτες του Χουάν Ραμόν Ρότσα ατύχησαν μόλις στο πρώτο λεπτό του παιχνιδιού και βρέθηκαν πίσω στο σκορ (1-0). Στην πρώτη φάση του αγώνα ο Γκίνη βρήκε δίχτυα και έβαλε την Αναγέννηση σε θέση οδηγού.


Μέχρι το 20’ ο Θεσπρωτός δεν μπόρεσε να φανεί στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στη συνέχεια οι «κιτρινόμαυροι» άρχισαν να αποκτούν μέτρα στο γήπεδο και να δείχνουν ότι έχουν σφυγμό.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πίεσαν την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη και είχαν αρκετά καλή κυκλοφορία στην μπάλα, χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Γκέκα.


Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν το τέρμα που σημείωσε ο Γκίνη από το πρώτο λεπτό να είναι αρκετό ώστε να δώσει το τρίποντο στην Αναγέννηση Καρδίτσας.


Από την άλλη, ο Θεσπρωτός μπορεί να είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του και την αντίδρασή τους μετά το πρώτο μισάωρο, κάτι που προμηνύει ευχάριστα για τα επόμενα ματς.

Συνθέσεις:
Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Γκόλιας, Λαρρέα, Σταμόπουλος, Γκίνη (70’ Γκουγκούδης), Λαγός, Πλέγας (91’ Κουτρομάνος), Κουτσιανικούλης (91’ Λώττας), Μπιανκόνι (70’ Πολίτης), Αθανασιάδης (92’ Κοτσώνης)

Θεσπρωτός (Ρότσα) : Κινάλης, Βαλιέντε, Ντ’ Αλέσιο, Γώγος, Γκαντσιέρ, Ζιώγας (91’ Σουμά), Κωνσταντίνου, Ραμίρεζ (85’ Στεργίου), Σαραντίδης, Πατσέκο(85’ Βαταμίδης), Πούφλης (60’ Ρομέρο)

*Αύριο θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ

P