Παραμυθιά – Πλαταριά 3-0

Ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο το Σούλι και έφτασε στη νίκη με 3-0…

…απέναντι στην μαχητική Πλαταριά. Έτσι, η ομάδα της Παραμυθιάς συνεχίζει αήττητη την πορεία της προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά καλοί στο πρώτο μέρος όπου κόντραραν στα ίσια την ομάδα του Λευτέρη Βέρμπη. Στην επανάληψη όμως η Παραμυθιά μεταμορφώθηκε από το πρώτο λεπτό προς το καλύτερο και κατάφερε να πετύχει τρία γκολ σε δέκα λεπτά φθάνοντας σε μια άνετη νίκη.
Το σκορ άνοιξε στο 46΄ο Θοδωρής Γαλάνης και έξι λεπτά αργότερα ο Μπουκουβάλας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 56΄ο Γαλάνης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0  όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Σούλι Παραμυθιάς (Βέρμπης): Παπαγεωργίου, Μπέλλος Αλ. (74΄Σιώζης Αντ.), Βάσιος, Διαμάντης, Βένος, Τσάγκας (46΄Τάσιος), Μπουκουβάλας, Κύργιος,  Γαλάνης Θ. (60΄Λύγκας), Ντόκος (80΄Καντρής), Χαντζάρας.
Πλαταριά (Γκολφινόπουλος): Τάσσης, Κατσιγιάννης, Πασχάλης, Μαγκλάρας (74΄Ευαγγέλου), Μήτσης, Γιαννούλης, Βαλάκος, Ντίτορας (46΄Παπανδρέου Γ.), Ρίζος, Παπανδρέου, Λιόντος.

*Φωτογραφίες: Λευτέρης Τζώρτζης

P