Θεσπρωτός: Ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας

Μια εβδομάδα προετοιμασίας μετράνε οι κιτρινόμαυροι.

Ολοκληρώθηκε σήμερα Σάββατο η πρώτη εβδομάδα προπονήσεων της προετοιμασίας του Θεσπρωτού για την αγωνιστική περίοδο 2019-20, όπου όλα κύλησαν χωρίς προβλήματα και σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Δημήτρη Μουρούτη. Η δουλειά  για την ομάδα είναι καθημερινή στο γήπεδο Παραποτάμου και πολλές φορές οι προπονήσεις είναι διπλές.

Αύριο Κυριακή δόθηκε ρεπό και από Δευτέρα θα επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους οι παίκτες. Τα πρώτα δείγματα για τη δουλειά που γίνεται, οι  κιτρινόμαυροι θα έχουν την ευκαιρία να τα δείξουν την ερχόμενη Τετάρτη (14/8) στο πρώτο φιλικό τεστ με αντίπαλο το Σούλι Παραμυθιάς. Την Κυριακή στις 18/7 Θα δοθεί και δεύτερο φιλικό με αντίπαλο τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα.

Αποχώρησε ο Σπύρος Γεωργούσης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε συμφωνήσει με τους κιτρινόμαυρους και ξεκίνησε κανονικά προετοιμασία με τον Θεσπρωτό την περασμένη Δευτέρα. Αλλά το πρωί της  Παρασκευής ενημέρωσε τον προπονητή Δημήτρη Μουρούτη και τους διοικούντες στο σύλλογο ότι αποχωρεί απο την ομάδα για οικογενειακούς λόγους. Μάλιστα με νεότερη πληροφόρηση που είχαμε,  ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην πόλη της Λευκάδας και τον Τηλυκράτη.

P