Πάτησε γκάζι στην επανάληψη η Πλαταριά

Η ομάδα του Αλέκου Καρύδη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο….

…στην επανάληψη άλλαξε πρόσκοπο και πήρε μια άνετη νίκη απέναντι στον αξιόμαχο ΠΑΣ Λαδοχωρίου.

Οι τυπικά γηπεδούχοι του Χάρη Μπίνα ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση καθώς στο μοναδική σημαντική ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε άνοιξαν το σκορ με τον Μπίκα (1-0). Ο ΑΟΠ αν και είχε τον έλεγχο δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός με αποτέλεσμα το 1-0 να σφραγίσει της προσπάθειες των δυο ομάδων για το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν άρδην για την Πλαταριά η οποία μπροστά στο ενδεχόμενα να χάσει βαθμό η βαθμούς από το Λαδοχώρι μπήκε αποφασισμένη να δώσει τέλος στα σενάρια και να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Έτσι λοιπόν τέσσερα λεπτά μετά το σφύριγμα του διαιτητή Μπαλατσούκα για το δεύτερο ημίχρονο ο Ντίνος Βασίας βρίσκει δύχτια και ισοφαρίζει για τον ΑΟΠ σε 1-1.

Η ανατροπή έγινε στο 52΄με τον Δημήτρη Σωτηριάδη να γράφει το 1-2 για να ακολουθήσουν δυο γκολ του Άγγελου Θεοδώρου μέσα σε δυο λεπτά ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ το 4-1.

Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε ο Δημήτρης Σωτηριάδης στο 85΄με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στ0 παιχνίδι.

Συνθέσεις ομάδων:
ΠΑΣ Λαδοχωρίου (Μπίνας): Μπριμπίλης, Φλούδας, Τσούπης (80΄Ράπτης), Omeri, Λώλης Δ. (68΄Λάμπρης), Λώλης Ε. (80′ Νούσης),  , Λώλης Ν., Δερέκας, Τσώνης, Καραγιάννης (80΄Παπαγιάννης), Μπίκας.

Πλαταριά (Καρύδης): Παπαγεωργίου, Μουτσάϊ (73΄Γκόγκος), Ράπτης, Βαλάκος, Χατζίου, Παπανδρέου Χ., Βασίας, Θεοδώρου (68΄Πασχάλης), Ρίζος (46΄Σωτηριάδης), Παπανδρέου Α. (67΄Βαγγελής Α.), Μάστορας.

*Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση.

P