Πέντε πρώην του Ατρόμητου στην ΑΕΝΣ

Σε πέντε μεταγραφές  προχώρησε η ομάδα της Νέας Σελεύκειας.

Ο Φώτης Βαλάκος μετακόμισε πριν από λίγες μέρες, από τον πρωταθλητή της Α2, Ατρόμητο Δήμου Σαγιάδας, στην ΑΕΝΣ, η οποία επέστρεψε στο τοπικό μετά από έναν χρόνο απουσίας. Στη Νέα Σελεύκεια θα τον ακολουθήσουν και πέντε πρώην παίκτες του Ατρόμητου :  Οι Κώστας Φερεντίνος, Βασίλης Βαλάκος, Νίκος Θεοδωράκης, Αλέξης Μπουτάσης και Στέφανος Τσανάκας.

“Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω στη Νέα Σελεύκεια, μια ιστορική ομάδα στο νομό μας, και θα βοηθήσω από την μεριά μου την προσπάθεια της νέας διοίκησης η οποία αποτελείται από νέα και φιλόδοξα άτομα, έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας” δήλωσε στο theball.gr ο  Βασίλης Βαλάκος.

“Επιστρέφω στην ομάδα του χωριού μου μετά από έξι χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δημιουργηθεί πάλι η ομάδα και εύχομαι να μην ξαναπεράσει κάτι αντίστοιχο, παρά μόνο επιτυχίες κια ανόδους. Ευχαριστώ τον Ατρόμητο για τα δύο χρόνια συνεργασίας και τους εύχομαι μόνο επιτυχίες” πρόσθεσε ο Νίκος Θεοδωράκης για τη μεταγραφή του στην ΑΕΝΣ.

Τέλος, μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστά τα ονόματα των παιδιών που θα προβιβαστούν από την παιδική στην πρώτη ομάδα της ΑΕΝΣ.

 

P