Πέρασε με 0-1 από το Μαργαρίτι ο Αστέρας

Με γκολ στο 74΄, ο Παραπόταμος πέτυχε σημαντική νίκη στο Μαργαρίτι.

Δυνατό παιχνίδι έγινε στο Μαργαρίτι, με Άρη και Αστέρα να δίνουν μεγάλη μάχη για την κατάκτηση των τριών βαθμών, τους φιλοξενούμενους όμως να πετυχαίνουν το χρυσό γκολ και να φεύγουν νικητές. Το ματς παρότι δεν ήταν ποιοτικό, αποδείχτηκε ιδιαίτερα συναρπαστικό και αγωνιώδες.

Ο Σπυριδώνου εξελίχτηκε σε “Χ-factor” για τους νικητές, αφού παρέμεινε ανίκητος, παρά τις σημαντικές απειλές των γηπεδούχων προς την εστία του, ενώ στο 55΄ ο τερματοφύλακας του Αστέρα στάθηκε και τυχερός, καθώς ο Κατσαούνης με σουτ από τα 30 μέτρα, σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Παύλου στο 70΄  αστόχησε σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ για τον Αστέρα, μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια, όμως στο 74΄ήταν εκείνος έβγαλε τη γλυκιά σέντρα, από την οποία οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το νικητήριο γκολ.

Ο Πρίτσης με καλοζυγισμένη κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καρδάνη για το τελικό 0-1. Με δέκα ολοκλήρωσε το Μαργαρίτι (92΄ Τιφτικίδης με δύο κίτρινες).

Συνθέσεις ομάδων:
Μαργαρίτι: Καρδάνης, Σιτούνης (78΄Χάιδος), Παπαδόπουλος, Τιφτικίδης, Παπανικολάου, Κυριάκης Χ. , Babi, Kατσαούνης (75΄Βαγγελής), Μάστορας, Γαλάνης, Κυριάκης Α.(89΄ Αθανασίου)

Αστέρας: Σπυριδώνου, Δημητρίου, Παργανάς (80΄Ρίζος), Φούκας, Τζίμας, Διαμάντης, Ντάσκας (65΄Τζάνης), Πρίτσης, Παύλου, Πανταζής (90΄Καρακίτσος) , Κιτσώνης (58΄Μπάρκας).

Πλούσιο φωτορεπορτάζ εδώ.

P