Πέρδικα – Καστρί 0-5

«Άλωσε» την Πέρδικα ο Θύαμις

Αν και η Πέρδικα μπήκε δυνατά και δημιούργησε  ευκαιρίες  κυρίως  στο πρώτο  ημίχρονο  δεν κατάφερε να σημειώσει  κάποιο γκολ. Έτσι  η ομάδα  του Παναγιώτη  Παππά που ήταν πιο αποτελεσματική πήρε την νικη και φιλοδώρησε με πέντε γκολ την ομάδα του Άρη.

Ο Αλέξης Λάμπρου ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα καθώς σημείωσε χατ-τρικ και έδωσε το προβάδισμα στον Θύαμι με 0-3.
Μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με απ ευθείας  εκτέλεση φάουλ του Αλέξη Λάμπρου. Στο 35΄ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2 για να ολοκληρώσει τον προσωπικό του θρίαμβο στο 40΄με σουτ από το ύψος της περιοχής γράφοντας το 0-3 όπου ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν με αποτέλεσμα οι παίκτες του Θύαμι να σημειώσουν άλλα δυο τέρματα με τους Άκη Γόγολο (στο 70΄) και Τάσο Αναστασίου (στο 8ο΄) διαμορφώνοντας το τελικό 0-5.

Άρης Πέρδικας (Καρύδης Αλέκος): Ντούγιας, Παντούλας, Γκόγκος, Σ.Καρίμαλης, Βασίας, Χατζίου, Ευ.Μώκος, Β.Μώκος, Δ.Καρίμαλης, Κουλούρης, Δ.Μώκος
Θύαμις Καστρίου (Παππάς Παναγιώτης): Κωνσταντάκος, Ζήγος, Αθανασόπουλος, Τσουμέτης, Μονάχος, Αθανασίου, Αναστασίου, Κυβράνογλου, Λάμπρου, Γόγολος, Κυριάκης

P