Πέρδικα – Μαυρούδι 2-1

Ο Άρης Πέρδικας για πρώτη φορά σε τελικό Κυπέλλου.

Με δυο νίκες πέρασε στον τελικό η ομάδα της Πέρδικας και για πρώτη φόρα θα διεκδικήσει το τρόπαιο του Κυπέλλου απέναντι στον Θεσπρωτό.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 32΄υστέρα από  εκτέλεση φάουλ ο Δημήτρης Καρίμαλης στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1. Δέκα λεπτά αργότερα (στο 42΄) ο Παντούλας έβγαλε την σέντρα κεφάλια-πάσα του Δ. Μώκου στον Σωκράτη κουλούρη με τον τελευταίο να σκοράρει με το κεφάλι ισοφαρίζοντας (1-1) για τον Άρη. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 76΄ο Ντίνος Βασίας έδωσε την νίκη στους γηπεδούχους σφραγίζοντας την πρόκριση με πολύ ωραίο προσωπικό γκολ μετά από μακρινή πάσα του Δ. Μώκου.

Σκόρερ: Κουλούρης (42΄), Βασίας (76΄) / Καρίμαλης Δ. (32΄- αυτογκόλ)

Άρης Πέρδικας: Ντούγιας, Παντούλας, Παργανάς, Μώκος Δ. (87΄Κόχυλας), Παππάς, Χατζίου, Μώκος Β., Βασίας (80΄Λαλλάς), Καρίμαλης Δ. (70΄Σωτηριάδης), Κουλούρης, Γκόγκος (60΄Φουσέκης).
Α.Ε.Μαυρουδίου: Βένος, Μέλλος (76΄Ντρίτσος Κ.), Ντόστας (70΄Θεοδώρου), Μπίκας, Μηνάς Α., Παπαθανασίου, Κωνσταντίνου, Γκιούνος, Γεωργόπουλος, Μηνάς Σ., Σπυρίδης (56΄Ντρίτσος Π.).

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής του Άρη Πέρδικας Αλέκος Καρύδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Άξιζαν την πρόκριση  σ’ αυτό το τελικό όχι μόνο για την προσπάθεια τους στους αγώνες του κυπέλλου αλλά και για την συνολική τους παρουσία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.  Γνωρίζουμε ότι στον τελικό θα έχουμε αντίπαλο τον Θεσπρωτό, μια μεγάλη ομάδα, γνωρίζουμε ότι είμαστε αουτσάιντερ, ότι έχουμε λίγες πιθανότητες, αλλά εμείς θα πάμε στον τελικό να διασκεδάσουμε το παιχνίδι να το χαρούμε και να διεκδικήσουμε αυτές τις λίγες πιθανότητες που έχουμε.  Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Α.Ε. Μαύρουδίου για την προσπάθειά της στα δύο παιχνίδια γιατί ήταν μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα και τι σε εύχομαι καλή πορεία στο πρωτάθλημα.”

P