Πήρε Ράπτη η Πλαταρια

Συνεχίζεται να υλοποιείται ο μεταγραφικός σχεδιασμός και η ενίσχυση του ρόστερ της Πλαταριάς.

Ο Λευτέρης Ράπτης είναι πλέον το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟΠ καθώς συμφώνησε με την διοίκηση των “μπλε” και επιστρέφει στην Θεσπρωτία μετά από τέσσερα χρόνια.
Πρόκειται για έναν 22χρόνο αμυντικό, ο οποίος αγωνίζονταν ως δεξί μπακ, εξάρι και στόπερ, τα τελευταία τέσσερα χρόνια στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αθηνών με τις ομάδες Ιεράπολη και ΑΟ Κωφών.

Ο Ράπτης ξεκίνησε από την ακαδημία του Άρη Μαργαριτίου. Στην συνέχεια αγωνίστηκε με τα χρώματα της Μαζαρακιάς και του Άρη Μαργαριτίου ξανά για να μετακομίσει στην Αθήνα για σπουδές και να συμμετέχει στα εκεί τοπικά πρωταθλήματα.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Λευτέρη Ράπτη μας ανέφερε για την  μεταγραφή του στον ΑΟΠ:

“Έγιναν οι συζητήσεις με τους ανθρώπους της Πλαταριάς. Είδα ένα πολύ ωραίο ενδιαφέρον και όρεξη για να κάνουν όμορφα πράγματα σε αυτή την ομάδα. Με συγκίνησε αυτό να βλέπω ανθρώπους που κατάγονται από ένα χωριό όπως η Πλαταριά, να προσπαθούν να φτιάξουν την ομάδα. Νομίζω ότι φέτος θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για τον σύλλογο.”
Αλλά μίλησε και για τους προσωπικούς του στόχους οι οποίοι συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας. “Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν, με τους στόχους της ομάδας. Θέλω να κάνω μια πολύ καλή χρονιά ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.”

*Στην φωτογραφία το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟΠ με τον Γεν. Αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Κάτσιο.

.

P