Πλαταριά – Παραπόταμος 3-0

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα ο ΑΟΠ επικράτησε του Αστέρα με 3-0 και ξεκίνησε νικηφόρα στον 1ο όμιλο.

Δράστες της νίκης ήταν οι:  Άγγελος Θεοδώρου, Δημήτρης Μάστορας και Άγγελος Ρίζος.

Η αρχή έγινε στο 38΄ όταν ο Άγγελος Θεοδώρου σούταρε και βρήκε δύχτια ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Μέχρι την ανάπαυλα δεν σημειώθηκε κάποιο άλλο τέρμα με την Πλαταριά να πηγαίνει προπορευόμενη στα αποδυτήρια με 1-0.

Στην επανάληψή ο τεχνικός του ΑΟΠ πραγματοποίησε αλλαγές περνώντας στο παιχνίδι τον νεοαποκτηθέντα Δημήτρη Μάστορα αλλά και τον Άγγελο Ρίζο οι οποίοι με την σειρά τους τον δικαίωσαν για την επιλογή του σκοράροντας στο 64΄ και 74΄αντιστοιχα διαμορφώνοντας το τελικό Πλαταριά – Παραπόταμος 3-0.

Όσο αφορά τα μεταγραφικά ο Αλέξης Γιάκης επέστρεψε στον Αστέρα (έκανε χθες ντεμπούτο) μετά το σύντομο του πέρασμα από την ομάδα της Πλαταριάς ενώ στο δυναμικό του Παραποτάμου ανήκει και ο Παναγιώτης Παργανάς.

Συνθέσεις ομάδων:
Α.Ο. Πλαταριά (Καρύδης): Παπαγεωργίου, Πασχάλης (70΄Μουτσάϊ), Ράπτης, Βαλάκος, Χατζίου, Παπανδρέου Χ., Βασίας, Θεοδώρου, Σωτηριάδης (60΄Ρίζος), Παπανδρέου Α., Γκόγκος (55΄Μάστορας).
Αστέρας Παραποτάμου (Δημητρίου): Αθανασίου, Δημητρίου, Ντάσκας, Διαμάντης Μ., Τζίμας, Πρίτσης, Οικονόμου, Ντίτορας, Βασιλείου, Γιάκης, Βαγγελής.

P