• Πλαταριά – Παραπόταμος 7-0

  935 προβολές
 • Εύκολη πρόκριση για ΑΟΠ στο πρώτο ποδοσφαιρικό παιχνίδι της σεζόν στο τοπικό.

  Η Πλαταριά επικράτησε με 7-0 (4-0 ημιχρ.) του Αστέρα Παραποτάμου στη Μαζαρακιά και προκρίθηκε στη φάση των 16 του Κυπέλλου. Σκόρερς για το σύνολο του Αλέκου Καρύδη οι Μητσέλος (2), Βασίας (2), Ρίζος (2) και Γιαννούλης.Παράσταση για έναν ρόλο ήταν η χθεσινή αναμέτρηση για το Κύπελλο Θεσπρωτίας ανάμεσα στον ΑΟΠ και τον Αστέρα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια άνετη πρόκριση.

  Το σύνολο του Αλέκου Καρύδη σαφώς πιο έτοιμο και πιο έμπειρο έναντι του Παραποτάμου, Η ομάδα του Σταύρου Δημητρίου με αρκετούς μικρούς στην σύνθεση της, δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση.
  Η Πλαταριά καθάρισε το ματς και την υπόθεση πρόκριση κατ΄επέκταση από το 35΄όταν και προηγήθηκε  με 4-0 χάρις τα δυο γκολ που σημείωσαν οι Σταύρος Μητσέλος (4΄και 20΄) και Ντίνος Βασίας (22΄και 35΄). 
  Στην επανάληψη την σκυτάλη στο σκοράρισμα πήραν δυο ποδοσφαιριστές που μπήκαν ως αλλαγή. Ο Άγγελος Ρίζος άνοιξε λογαριασμό στο 60΄ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 5-0.

  Τρία λεπτά μετά την είσοδο του το παιχνίδι ο Φίλιππος Γιαννούλης έγραψε το 6-0 για να ολοκληρωθεί ο θρίαμβος της Πλαταριάς στο 70΄με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Άγγελου Ρίζου.
  Πλαταριά: Παπαγεωργίου, Πασχάλης, Κατσιγιάννης, Βαλάκος, Μητσέλος, Παπανδρέου Α. (46΄Ρίζος Α.), Παπανδρέου Χ. (60΄Λιόντος), Βασίας (60΄Γιαννούλης), Σωτηριάδης (60΄ Βαγγελής), Θεοδώρου
  Αστέρας Παραποτάμου: Θωμάογλου, Δημητρίου Β. (46′ Τζάνης Π.) , Γκόλιας Η. (46΄Τζάνης Γ.), Διαμάντης, Πάντος, Ντίτορας, Πρίτσης, Φούκας (63΄Ρίζος Θ.), Βασιλείου, Οικονόμου, Ντάσκας (60΄Διαμάντης Σπ.).

  • P