Πλαταριά – Πέρδικα 0-4

Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη Πέρδικας.

Άνετο ήταν το πέρασμα της Πέρδικας από την έδρα του Α.Ο. Πλαταριάς επικρατώντας στο γήπεδο Μαζαρακιάς με 0-4.
Η ομάδα του Αλέκου Καρύδη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι άνοιξε το σκορ στο 12΄με γκολ του Σωκράτη Κουλούρη, δημιούργησε  ευκαιρίες, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού   και δεν άφησε περιθώρια στον ΑΟΠ να αντιδράσει.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι κίτρινοι μπήκαν πιο αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι σημειώνοντας τρία γκολ σε δέκα λεπτά (55΄- 65΄) καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη τους.

Στην επανάληψη σκόραραν οι: Δημήτρης Σωτηριάδης (πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα χρώματα του Άρη), Δημήτρης Μώκος (3ο γκολ στο πρωτάθλημα) και Μάριος Χατζίου (σκόραρε για δεύτερη φορά φέτος).

Η ομάδα της Πλαταριάς μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες βρέθηκε μακρυά από τον κάλο της εαυτό, δεν μπόρεσε να μπει στο παιχνίδι σε κανένα σημείο και δίκαια έχασε το ματς.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης η διοίκηση του Α.Ο. Πλαταριάς και ο πρόεδρος της Κώστα Τσίκος προσέφεραν μια ανθοδέσμη στο Αλέκο Καρύδη για την προσφορά του στον Α.Ο.Π.

Πλαταριά (Γκολφινόπουλος): Αναστασίου, Σακός Α., Θεοδώρου, Μήτσης, Ευθυμίου, Πασχάλης, Μαγκλάρας, Βαλάκος, Ρίζος, Γιαννόπουλος, Τάσσης.

Άρης Πέρδικας (Καρύδης): Ντούγιας, Παντούλας, Παργανάς, Μουτσάι, Παππάς, Χατζίου, Βασίας, Μώκος Β., Σωτηριάδης, Κουλούρης, Μώκος Δ.

 

P