Πλαταριώτης ο Βασίας

Ακολουθεί τον Αλέκο Καρύδη από τον Άρη στον ΑΟΠ.

Τον 22χρονο επιθετικό Ντίνο Βασία απέκτησε ο ΑΟ Πλαταριάς. Ο Βασίας είχε πέρυσι με τον Άρη Πέρδικας 12 γκολ σε 28 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Α1. Στο παρελθόν, πέρα από την Πέρδικα, έχει αγωνιστεί επίσης σε Θεσπρωτό, ΑΕΝΣ, Παραπόταμο και Άρη Μαργαριτίου.
“Πρώτα απ’όλα θελω να ευχαριστήσω την διοίκηση και την ομάδα του Άρη Περδικας για την άψογη συνεργασία που είχαμε καθ’όλη την διάρκεια της σεζόν και για τις ξεχωριστές στιγμές που έζησα με τον Άρη με την συμμετοχή μου στον τελικό κυπέλλου Θεσπρωτίας και την πολύ καλή πορεία που είχαμε στο πρωτάθλημα.” δήλωσε στο theball.gr ο νέος παίκτης της Πλαταριάς, Ντίνος Βασίας και πρόσθεσε:
“Μου άρεσε ο τροπος που με πλησίασαν οι άνθρωποι της Πλαταριας και έκλεισα χωρίς δεύτερη σκέψη. Σε αυτό όμως έπαιξε και σημαντικό ρόλο ο Αλέκος ο Καρύδης με τον οποίο συνεργάστηκα στην πρώην μου ομάδα και είχα δει την φιλοσοφία του και τον τρόπο του σαν προπονητής. Ελπίζω να έχουμε πρώτα απ’όλα μία υγιή σεζόν χωρίς τραυματισμούς και θα κάνω ότι μπορώ ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους τους οποίους έχει θέσει.”

P