Πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. του Αστέρα Παραποτάμου

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες η  γενική συνέλευση του Αστέρα Παραποτάμου, με τους ανθρώπους της ομάδας  να έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν πολλά θέματα που αφορούν τον σύλλογο και την συμμετοχή του για πρώτη φορά στην Γ΄Εθνική.

Όλοι συμφώνησαν η ομάδα να δηλώσει συμμετοχή και να αγωνιστεί στην Γ εθνική, αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται αρκετή δουλειά όπου όλοι είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν.
Μόνο με παιδιά από τον νομό.
Όπως δήλωσαν οι διοικούντες η ομάδα θα αγωνιστεί μόνο με ντόπια παιδιά και με αθλητές που έχουν διάθεση, όρεξη για δουλειά και  στόχο την διάκριση μέσα από το παιχνίδι. Η διοίκηση έχει ήδη στα χέρια της την λίστα με τα ονόματα που έδωσε ο Παναγιώτης Χατζηπέτρου και αναμένετε τις επόμενες ήμερες να ξεκινήσουν οι συζητήσεις ώστε να ενταχθούν στο δυναμικό του συλλόγου.
Τον Παραπόταμο κατά 99% θα έχει έδρα ο Αστέρας.
Μετά από ενέργειες μελών του Δ.Σ. ο  Αστέρας κατά 99% θα έχει ως έδρα το γήπεδο Παραποτάμου και στην Γ εθνική. Αρκεί όμως να γίνουν ορισμένα έργα  (τουαλέτα ΑΜΕΑ, ξεχωριστές τουαλέτες/ ντουζ στα αποδυτήρια και γραφείο προπονητή/αίθουσα τύπου) κάτι το οποίο είναι αρκετά εφικτό να γίνει.
Άμεση διάθεση των καρτών διαρκείας.
Βασική προϋπόθεση όλων των παραπάνω είναι  να μαζευτούν χρήματα ώστε να μπορέσουν να γίνουν όλα αυτά και ο μόνος τρόπος είναι μέσα από τις κάρτες διαρκείας (θα έχουν κόστος 50ευρω). Η διάθεση των διαρκείας θα ξεκινήσει άμεσα σε όλους τους φίλους της ομάδας και σε όσους θέλουν να βοηθήσουν την προσπάθεια που θα κάνει ο Αστέρας Παραποτάμου στην Γ΄Εθνική.
Αρχικός στόχος τα 400 διαρκείας.
Στόχος είναι να πωληθούν 400 κάρτες διαρκείας ώστε να μπουν στα ταμεία του συλλόγου 20.000 ευρώ όπου θα καλύψουν τα  έξοδα διαιτησίας, μετακινήσεων και συμμετοχής στην νέα κατηγορία.

Τέλος δόθηκε νέο ραντεβού για την ερχόμενη εβδομάδα όπου θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο δράσης.

P