Πρεμιέρα στον Παραπόταμο

Η σημερινή ημέρα ήταν ιστορική για τον Αστέρα… Και πως θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά αφού η ομάδα ξεκίνησε επίσημα την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν που θα τη βρει στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, που έγινε παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών, της τεχνικής ηγεσίας και μελών της διοίκησης του συλλόγου, ο πρόεδρος της ομάδας Σπύρος Τζανής ευχήθηκε σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά.
Ο τεχνικός Παναγιώτης Χατζηπέτρου μίλησε και εξήγησε στους παίκτες του ότι φέτος θα είναι μια διαφορετική χρονιά για αυτούς και ζήτησε σκληρή δουλειά απο τους 24 ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρών σε αυτή την προπόνηση.

Στην συνέχεια οι παίκτες  μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και ξεκίνησαν προπονήθηκαν για πρώτη φορά φέτος υπό τις οδηγίες του γυμναστή Στράτου Καπρινιώτη.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με καθημερινές προπονήσεις.

Παράλληλα συνεχίζονται οι προσπάθειες της διοίκησης για περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας οπότε αναμένονται ανακοινώσεις το προσεχές διάστημα.

Την έναρξη της προετοιμασίας παρακολούθησε και ο  Χρήστος Τζάνης πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννενα, Απόλλων Σμύρνης και Πανθρακικού.

Εδώ  οι δηλώσεις του προπονητή και του προέδρου της ομάδας.

P