Προπονητής στον Α.Ο.Μαζαρακιάς ο Τσώνης

Οι άνθρωποι του ΑΟΜ βρήκαν στο πρόσωπο του Σωτήρη Τσώνη, τον άνθρωπο που θα κοουτσάρει την ομάδα ενόψει νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Τσώνης είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και διπλωματούχος προπονητής UEFA Β’.  Στο παρελθόν έχει αποτελέσει προπονητής του Ποσειδώνα Ηγουμενίτσας (5 χρόνια), των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Θεσπρωτίας και του Άρη Μαργαριτίου.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον 43χρόνο (γεν. 21/12/74) τεχνικό μας ανέφερε για το τι ήταν αυτό που τον οδήγησε να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας:
“Καταλυτικό ρόλο στην απόφαση μου να αναλάβω την ομάδα ήταν το πλάνο της διοίκησης για ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστές και ένα υγιή σύνολο ώστε να υπάρχει συνέχεια στα επόμενα χρόνια. Θέλω να πιστεύω πως θα έχουμε μια αγαστή συνεργασία βάζοντας τις σωστές βάσεις στην ομάδα”.
Κλείνοντας την σύντομη συνομιλία μας πρόσθεσε: ” θέλω να ευχαριστήσω θερμά το ΔΣ του ΑΟΜ, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατόν για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας!”

Πλέον όλο το βάρος της Μαζαρακιάς θα πέσει στη στελέχωση του ρόστερ με αρχική κίνηση την ανανέωση συνεργασίας με παίκτες από τον περσινό κορμό αλλά και σε ορισμένους μεταγραφικούς στόχους.

P