• Πρόσληψη προπονητή στον Άρη Φιλιατών

  885 προβολές
 • Μετά την ανακοίνωση του νέου Δ.Σ. ο Άρης Φιλιατών έκανε γνωστό το νέο προπονητή της ομάδας.

  Ο πολύπειρος Παντελής Παπαδιώτης (58 ετών), αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Άρη Φιλιατών, στον οποίο επιστρέφει έπειτα από το 2011, όταν η ομάδα του Άρη έπαιζε στη Δ΄Εθνική.

  Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Αναγέννηση Άρτας (ως βοηθός προπονητή) το 1989 και στη συνέχεια, στα 27 έτη που είναι προπονητής, ανέλαβε αρκετές ομάδες, ανάμεσά τους: Θεσπρωτό, Ναυπακτιακό Αστέρα, Σπάρτη, Καστοριά, Κέρκυρα, ΠΑΣ Αχέρων (κατέκτησε το πρωτάθλημα), ΑΕΝΣ (2 πρωταθλήματα).
  Τα τελευταία χρόνια προπόνησε συλλόγους της Κέρκυρας, με πιο πρόσφατη τον Αχιλλέα Νυμφών, με τον οποίο έφτασε πέρυσι μέχρι τον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Κέρκυρας.

  Stoiximan.gr

  Σε επικοινωνία που είχε το theball.gr με τον Παντελή Παπαδιώτη μας δήλωσε τα εξής:
  «Είμαι ευχαριστημένος που επιστρέφω στον Άρη Φιλιατών με  πρόεδρο ξανά τον “Τσεβά”, διότι έχουμε διατελέσει μαζί στην Δ΄ Εθνική. Τους στόχους της ομάδας θα τους χαράξουμε κατά την διάρκεια της σεζόν. Θα στηριχτούμε στους παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα και θα δώσω βαρύτητα στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Θα πάρουμε από τις ακαδημίες ορισμένα παιδιά και θα γίνουν 3-4 μεταγραφές. Αν δεν βρούμε εδώ, θα πάρουμε από άλλο νομό. Θα δουλέψω με όλους τους παίκτες, μεγαλούς και μικρους που έχουν όρεξη και διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο.»

  Σχετικά με την προσθήκη και τετάρτης αλλαγής στο παιχνίδι και την δήλωση που έκανε στο facebook:
  “Τώρα με την τροποποίηση με τις τέσσερις αλλαγές στο ερασιτεχνικό δυσκολεύει πιο πολύ η θέση των προπονητών”μας ανέφερε:
  «Όταν διαχειρίζεσαι ένα παιχνίδι και σου δίνει την δυνατότητα τον τεσσάρων αλλαγών και δεν πετύχεις να το γυρίσεις, αλλά εσύ κάνεις κατά την γνώμη σου το σωστό. Εκεί θα υπάρξει η άσχημη κριτική από τους φιλάθλους ότι έκανε τέσσερις αλλαγές και δεν μπόρεσε να πάρει το παιχνίδι.»

  • P