• Πρωτέας Ηγουμενίτσας: Ανακοίνωση για τις ακαδημίες

  472 προβολές
 • Η φετινή χρονιά δυστυχώς δεν έκλεισε ομαλά λόγω της πανδημίας του κορωναϊου…

  …και  όπως όλοι στο χώρο του μπάσκετ, αναγκαστήκαμε και  κλείσαμε  την φετινή  χρονιά απότομα, χωρίς καν να προλάβουμε να σας αποχαιρετίσουμε από κοντά όπως κάναμε κάθε χρόνο με την καθιερωμένη καλοκαιρινή μας γιορτή.

  Με την σταδιακή άρση των μέτρων, οι αθλητές άνω των 13 ετών (προαγωνιστικά & αγωνιστικά τμήματα) θα συνεχίσουν να προπονούνται μέχρι τα τέλη Ιουνίου και θα ενημερώνονται από τους αρμόδιους προπονητές για τις ώρες των προπονήσεων με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα που μας επιβάλει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

  Δυστυχώς, για τους αθλητές κάτω των 13 ετών η Ακαδημία του συλλόγου μας δεν θα λειτουργήσει, διότι α)λόγω ηλικίας είναι πολύ δύσκολο να τηρηθούν οι περιοριστικοί όροι που επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τις προπονήσεις και β) Ήδη έχει μπει ο Ιούνιος (ζέστη – υγρασία).

  Παρόλα αυτά o υπεύθυνος της Ακαδημίας θα βρίσκεται στο Κλειστό Γυμναστήριο κάθε  Δευτέρα,  Τετάρτη και Παρασκευή από τις 16:00 μέχρι τις 18:00  έως τα τέλη  Ιουνίου για να σας  ενημερώσει και να σας λύσει τυχόν απορίες σας σχετικά με την λειτουργία της ακαδημίας την νέα χρονιά.

  Καλώς εχόντων των πραγμάτων, η νέα χρονιά για την Ακαδημία μας θα ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

  Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι.

  • P