• ΠΣΑΠ: Τι έγινε στην τηλεδιάσκεψη με τους παίκτες της FL

  432 προβολές
 • Τηλεδιάσκεψη με παίκτες από όλες τις ομάδες της Football League, διοργάνωσε ο ΠΣΑΠ.

  Σε αυτήν, αναλύθηκαν τα μεγάλα προβλήματα που έχουν προκύψει, λόγω της παρατεταμένης αγωνιστικής απραξίας που βρίσκεται η κατηγορία.

  Παράλληλα, αύριο θα γίνει νέα τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στη διοργανώτρια αρχή και ομάδες της Football League.

  Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

  “Τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή συναδέλφων μας από όλες τις ομάδες της Football League πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ, όπου αναλύθηκαν διεξοδικά τα μεγάλα προβλήματα που έχουν προκύψει, λόγω της παρατεταμένης αγωνιστικής απραξίας που βρίσκεται η κατηγορία.

  Οι ποδοσφαιριστές παραμένουν χωρίς επίσημα παιχνίδια από τον περασμένο Μάρτιο και χωρίς προπονήσεις για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι που σημαίνει πως υπάρχει πλέον σοβαρός κίνδυνος για το μέλλον της καριέρας τους. Η διοργανώτρια αρχή με ανακοίνωσή της ανέφερε πως αύριο 24 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί σύσκεψη, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τις ομάδες της Football League με θέμα, μεταξύ άλλων, την έναρξη του πρωταθλήματος.

  Ο ΠΣΑΠ αναμένει με μεγάλο ενδιαφέρον το αποτέλεσμα της ανωτέρω τηλεδιάσκεψης και περιμένει την αυτονόητη λήψη απόφασης για την εκπλήρωση από τη διοργανώτρια αρχή, όλων των υποχρεώσεων που απαιτούνται για την άμεση έναρξη του πρωταθλήματος της FL.

  Είναι αντιληπτό από όλους πως οποιαδήποτε άλλη απόφαση, καθυστέρηση ή δικαιολογία δεν θα γίνει αποδεκτή από τον Σύνδεσμο, ο οποίος θα πράξει ότι απαιτείται και επιβάλλεται.”

  • P