• “Έβγαλε εξάσφαιρο” το Μαργαρίτι

  607 προβολές
 • Με νίκη και μπόνους 4 βαθμών (στο β΄όμιλο) άνοιξε το 2019 ο Άρης Μαργαριτίου.

  Δε χρήζει ιδιαίτερου σχολιασμού ο αγώνας του Άρη Μαργαριτίου με την ουραγό και αδύναμη Μαζαρακιά, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Αδάμ Βασιλάκη με 6-1.
  Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με τον Άγγελο Τσούπη (1-0), όμως οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο αμέσως επόμενο λεπτό με το Γ. Κοσιώρη σε 1-1. Στο 15΄το Μαργαρίτι πήρε εκ νέου το προβάδισμα με δράστη το Γιώργο Χάιδο και έκανε το 2-1, ένα σκορ που δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα.

  Στο δεύτερο ημίχρονο οι Μαζαρακιώτες δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό του Μαργαριτίου, με αποτέλεσμα οι κιτρινόμαυροι να κάνουν πάρτυ. Στο 58΄ο Babi Eranto σημείωσε το 3-1 και έκανε την έναρξη για ένα εκρηκτικό πεντάλεπτο, κατά το οποίο η γηπεδούχος ομάδα με σκόρερ τους Χρήστο Βασιλόπουλο (που μπήκε ως αλλαγή) και Σπύρο Βασιλείου ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-1, καθώς οι συγκεκριμένοι βρήκαν τα δίχτυα στο 61΄και 63΄αντίστοιχα.
  Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε ο Χρήστος Βασιλόπουλος στο 83΄με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.
  Συνθέσεις ομάδων:
  Άρης Μαργαριτίου: Καρδάνης Σ., Κυριάκης Αθ., Σιτούνης (52΄Κούφαλης), Βασιλείου Μπαράτσας, Αναστασίου Χ. (52΄Χαλκής), Babi, Μπαρκαμπάς (60΄Βασιλόπουλος), Χάϊδος, Κυριάκης Χ., Τσούπης (85΄ Σπυριδώνου).
  Μαζαρακιά: Λώλος, Κοσιώρης Χ., Μπάλλας Α., Βέρμπης, Κοσιώρης Γ., Κάτσιος Π.-Δ., Τσίγγος, Λαμπρούσης, Παπανδρέου Κ., Λιόντος, Ντούμας.

  * φωτογραφία αρχείου.

  • P