• Ρότσα: «Μέχρι τo Σάββατο θα κλείσει το ρόστερ» (Βίντεο)

  1038 προβολές
 • Οι δηλώσεις του Χουάν Ραμόν Ρότσα μετά το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

  Ο προπονητής του Θεσπρωτού, παλιά δόξα του Παναθηναϊκού, Χουάν Ραμόν Ρότσα δήλωσε πώς στόχος της ομάδας του είναι να κλείσει το ρόστερ και να είναι έτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος, ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί τελικά.

  Υπενθύμισε τους ισχυρούς δεσμούς με τα Γιάννινα από παλιά και ευχήθηκε καλή πορεία στον ΠΑΣ.

  Τα συμπεράσματα του από το φιλικό:

  «Δεν μπορούσαμε να βγάλουμε συμπεράσματα λόγω του ότι ξεκινήσαμε την προετοιμασία πριν οκτώ μέρες και είχαμε κάποια παιδιά για δοκιμή.

  Το τελικό ρόστερ το δικό μας θα κλείσει μέχρι το Σάββατο όπου έρχονται δυο παιδιά από την Αργεντινή. Ο Κοντοές, ο Καζμιρόπουλος και o Kωνσταντακόπουλος ήταν από χθες, έρχεται ο Ζούρκος. Κλείνουμε το δικό μας ρόστερ με έναν αριστερό μπακ που θα πάρουμε και θέλαμε να κάνουμε ένα φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

  Και πέρυσι ξεκινήσαμε τη σεζόν με ένα φιλικό μαζί τους. Είμαστε το γούρι του(γέλια). Ξέραμε τη διαφορά, δεν είναι παιχτικά, είναι ετοιμότητας περισσότερο αλλά μία χαρά».

  Τις διαφορές σε σχέση με το περσινό φιλικό:

  «Και πέρυσι ήμασταν στις δοκιμές αλλά τώρα είμαστε περισσότερο χρόνο στη δουλειά. Φαίνεται ότι είναι μία ομάδα γρήγορη, έτοιμη που ξεκινάει τώρα. Εμείς είμαστε στο στάδιο να αποκτήσουμε άλλα πράγματα στη φυσική κατάσταση που ο ΠΑΣ το πέρασε πριν από ένα μήνα.

  Έχω ένα δεσμό με τα Γιάννινα εδώ και πάρα πολλά χρόνια, με τους Αργεντινούς, με τον Ντε Φαρία τον δεύτερο πατέρα μου, αυτός που με έφερε στην Ελλάδα.

  Και εύχομαι με όλη μου την καρδιά να έχει μία καλή πορεία, να γυρίσει ο κόσμος επιτέλους στα γήπεδα και να χαρούν το ποδόσφαιρο. Όπως χαίρονται να δουν τον Βέρτη στις 7 το απόγευμα, γιατί να μην είναι 2000 άτομα στο γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα; Ναι μεν να προσέχουμε, να ακολουθήσουμε τις οδηγίες αλλά υπάρχουν πράγματα που δεν κολλάνε. Έχω λέω όλοι πρέπει να δουλέψουν.

  Να δουλεύουν τα θέατρα, τα σινεμά, τα μπουζούκια αλλά και το ποδόσφαιρο γιατί να μην έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο;

  Είναι ανοιχτός χώρος, εγώ τρελάθηκα όταν είδα 7 ώρα να κάνουν ουρές για να ακούσουν έναν τραγουδιστή.

  Καλά κάνουν αλλά και στο φιλικό εδώ δεν θα μπορούσαν να έρθουν άτομα;».

  Οι στόχοι του Θεσπρωτού:

  « Είναι να κλείσουμε το ρόστερ μας ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία θα παίξουμε, κάποια στιγμή θα αποφασίσουν.

  Δεν ξέρω ποιος αποφασίζει. Η Super League 2, η Football League, η ΕΠΟ, η Κυβέρνηση;

  Έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά! Δεν έχουμε πρόβλημα και Football League να παίξουμε , αλλά να ξέρουμε ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα τάδε ημερομηνία, με τους όρους και την προκήρυξη που θα υπάρχει.

  Φοβάμαι ότι όταν ανακοινωθεί να γίνει ένας όμιλος στις δυο κατηγορίες, ότι πολλές ομάδες δεν θα κατέβουν.

  Πολλές δαπάνες για πιο πάνω κατηγορία».

  Άρα είστε έτοιμοι για κάθε κατηγορία.

  Ναι.Εγώ πέρα από προπονητής εδώ, προστατεύω μια επένδυση που γίνεται στον Θεσπρωτό, ξέρουμε μέχρι που πάμε από πλευράς ενίσχυσης και μεταγραφών.

  Αυτό που συμφωνούμε με ποδοσφαιριστές θα το τηρήσουμε μέχρι τέλους, δεν μπορούμε να τάξουμε παραπάνω από αυτά που μπορούμε.

  Είμαστε καλά και το ξέρουν. Αρκετά παιδιά από πέρυσι έμειναν στην ομάδα και θα ενισχυθούμε μέχρι το Σάββατο με τα παιδιά που θέλουμε.

  Το τελευταίο παζλ που μας λείπει είναι αριστερό μπακ, κλείνουμε και πάμε όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα να είμαστε έτοιμοι».

  Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις αναλυτικά:

  Πηγή: Passports.gr

  • P