Ρότσα: “Στόχος μας είναι να αλλάξουμε τρόπο σκέψης πάνω στο ποδόσφαιρο”

“Με τις προσθήκες δυο ποδοσφαιριστών που θα ανακοινωθούν θα είμαστε πιο πλήρεις”

“Έγινε μια προσπάθεια πάνω σε αυτό που σκοπεύω να βάλω εγώ στην ομάδα, μια επιθετικότητα, ένα πρέσιγκ πιο μπροστά. Κάναμε δυο ενδεκάδες για να βγάζουμε ενέργεια 45 λεπτά. Πιστεύω θα φτάσουμε σε ένα σημείο καλό και με τις προσθήκες δυο που θα ανακοινωθούν από Δευτέρα, Τρίτη και θα είμαστε πιο πλήρεις.” Ήταν τα πρώτα λόγια του Χουάν Ραμόν Ρότσα μετά το τέλος τις φιλικής αναμέτρησης στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ.

Στη συνέχεια ο Αργεντινός τεχνικός αναφέρθηκε στο κίνητρο που τον έφερε στον Θεσπρωτό λέγοντας:
“Το κίνητρο είναι το σχέδιο που υπάρχει στην ομάδα, γνωριζόμαστε με τους νέους ιδιοκτήτες της ομάδας, ακούγοντας το πρότζεκτ που υπάρχει το δέχτηκα γιατί είναι στο χώρο μου, τα αποδυτήρια, η καθημερινότητα είναι η ζωή μου. Όταν υπάρχει ένα σχέδιο ολοκληρωμένο γιατί έφυγε ο συνεργάτης μας από την Ολλανδία που έχει όλο το σχέδιο, τη φιλοσοφία της πρώτης ομάδας και της ακαδημίας, δεν κάνουμε κάτι προσωρινό, κοιτάμε πιο μπροστά.”

Παράλληλα δεν παρέλειψε να ζητήσει και την στήριξή του κόσμου στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα: “Ζητάμε από τον κόσμο να στηρίξει τη προσπάθεια αυτή, θα γίνει αθλητικό κέντρο να έχουμε ανέσεις και να φτάσουμε σε ένα σημείο που θέλουμε όλοι.”. Ενώ όσο αφορά τον στόχο του Θεσπρωτού ανέφερε: “Στόχος μας είναι να αλλάξουμε τρόπο σκέψης πάνω στο ποδόσφαιρο, θέλουμε να κάνουμε ένα διαφορετικό βήμα από το συνηθισμένο ελληνικό ποδόσφαιρο τουλάχιστον στις κατηγορίες αυτές.”
Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Χ.Ρ. Ρότσα στο βίντεο που ακολουθεί όπως μετάδωσε χθες  ζωντανά σε live-streaming το “theball.gr”:

https://www.facebook.com/theballgr/videos/2419803674969075/

P