Ρουτζιέρης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Πέτρος Ρουτζιέρης και Φώτης Γεωργίου μίλησαν από πλευράς Διαγόρα.

Διαβάστε αναλυτικά τι δηλώσαν.

Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν στο ξεκίνημα των δηλώσεων του ο Πέτρος Ρουτζιέρης ο οποίος πήρε θέση στην παρουσία του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο του Διαγόρα και στις δηλώσεις που έκανε κατά την αποχώρηση του από τον γηραιό. Ο κόουτς του γηραιού ήταν σαφέστατος:
«Θα ξεκινήσω κάπως διαφορετικά τις δηλώσεις μου για σήμερα .Πρέπει να δώσω κάποιες απαντήσεις γιατί κατά την διάρκεια της εβδομάδας, ο προηγούμενος προπονητής άφησε κάποιες αιχμές. Για μένα από την συμπεριφορά του όλη έδειξε ότι είναι αχάριστος. Εγώ έχω μάθει να λέω την αλήθεια. Το καλύτερο που μπορούσε να κάνει για μας ήταν αυτό που έκανε. Να φύγει μόνος του…Με αποτέλεσμα όπως είδατε και σήμερα να «ξεμπουκώσει» η ομάδα. Μας έκανε πολύ κακό… Η ομάδα πήγαινε από το κακό στο χειρότερο… Αυτά και τίποτα περισσότερο» Αναφερόμενος στο ματς ο Πέτρος Ρουτζιέρης στάθηκε ιδιαίτερα στην απόδοση των παικτών του στο β΄ημίχρονο : «Αγωνιστικά σήμερα είχαμε μεγάλο πρόβλημα σε θέμα φυσικής κατάστασης. Φάνηκε από το πρωτο λεπτό και κυρίως στο α΄ημίχρονο. Τα παιδιά «μπούκωσαν» δεν είχαν δυνάμεις, με αποτέλεσμα ο Θεσπρωτός να κάνει ότι θέλει στο γήπεδο. Οι παίκτες μου δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν. Διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι, βάλαμε τους παίκτες να παίξουν στην πραγματική τους θέση, εκεί που πραγματικά μπορούν να αποδώσουν, κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στο β΄μέρος να υπάρχει μια ομάδα ο Διαγόρας, που πραγματικά και τα γκολ ήταν συναρπαστικά μέσα από συνεργασίες των παικτών. Αυτό δουλεύτηκε δυο φορές αυτή τη βδομάδα. Τους Θεωρώ πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Θα κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί βγάζουν αυτό που πρέπει να δώσουν».

Ο Φώτης Γεωργίου ο οποίος σημείωσε και χάτ τρικ τόνισε: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου στον προπονητή και σ όλη την ομάδα. Στο μυαλό μας σήμερα υπήρχε μόνο η νίκη. Το θέλαμε πάρα πολύ και τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Η ομάδα δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο ακόμη. Έχει ακόμα πολλά να δείξει και να προσφέρει. Εμείς κρατάμε χαμηλούς τόνους και τις απαντήσεις θα τις δώσουμε στο γήπεδο όπως φάνηκε και σήμερα.»

Πηγή: xxsports.org

P