Σε προπονητική ημερίδα στην Πρέβεζα ο Σάκης Τσιώλης

Ο Σάκης Τσιώλης θα βρεθεί το Σάββατο 5 Μαΐου στην Πρέβεζα για να διδάξει σε προπονητική ημερίδα μαζί με τον γιο του, Ευάγγελο Τσιώλη και τον Στέλιο Πούλο.

Ο έμπειρος τεχνικός, Σάκης Τσιώλης, μαζί με τον Ευάγγελο Τσιώλη και τον Στέλιο Πούλο θα βρεθούν το Σάββατο σε προπονητική ημερίδα που θα διεξαχθεί στην Πρέβεζα υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Οι τρεις τους θα κάνουν παρουσιάσεις-εισηγήσεις γύρω από το ποδόσφαιρο και τον τομέα που ειδικεύεται ο καθένας τους. Στην εκδήλωση αναμένεται να βρεθούν αρκετοί προπονητές τόσο από την Πρέβεζα όσο και από τις γύρω περιοχές.

Διαβάστε το δελτίο Τύπου:

“Σπουδαία ημερίδα προπονητικής με αξιόλογους προσκεκλημένους διοργανώνεται στην Πρέβεζα στις 5 Μαΐου

Την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και παράλληλα να πάρουν μία “γεύση” για το ποδόσφαιρο σε top-class επίπεδο, θα έχουν προπονητές και όσοι αγαπούν τη “στρογγυλή θεά”, που θα δηλώσουν συμμετοχή και θα παρακολουθήσουν, την ημερίδα προπονητικής ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 (ώρα προσέλευσης 6.30μ.μ.), στο ξενοδοχείο Margarona Royal στην Πρέβεζα, υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Στην ημερίδα θα πραγματοποιήσουν παρουσιάσεις-εισηγήσεις οι:

Αθανάσιος Τσιώλης (UEFA PRO – Σύστημα-Τακτική-Στρατηγική)

Ευάγγελος Τσιώλης (UEFA A – Αξιολόγηση ποδοσφαιριστή/Soccer Evaluation – νοητική προπόνηση)

Στέλιος Πούλος (UEFA A – Ο ρόλος της εργομετρίας στις αναπτυξιακές ηλικίες)

Οι εκδόσεις Sportbook (www.sportbook.gr) θα μοιράσουν έντυπο υλικό (φακέλους-στυλό) στους παριστάμενους για τις απαραίτητες σημειώσεις.

Η Herbalife θα προσφέρει τσάι και χυμούς στους συμμετέχοντες.

Για συμμετοχές-πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλ. 6945596218″.

 

*sport24epirus.gr

P