Σέντρα στις 23 Σεπτεμβρίου

Ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, που θα κάνει σέντρα στις 23 Σεπτεμβρίου.

Σε ότι αφορά τη Γ’ Εθνική, το πρωτάθλημα θα διεξαθεί σε 8 ομίλους (άρθρο 3), με την ΕΠΟ να διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τον αριθμό των ομίλων, εφόσον ομάδες που δικαιούνται συμμετοχή στην κατηγορία δεν λάβουν μέρος ή προκύψει μικρότερος αριθμός από τον αναμενόμενο.

Όλοι οι συλλογοι έχουν την υποχρέωση να υποβάλλουν στην ΕΠΟ, έως τη Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 και ώρα 15:00, τη δήλωση συμμετοχής (πρωτότυπη) σε ειδικό έντυπο, που θα γίνει γνωστό στις ομάδες, μέσω δημοσιοποίησης στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας. Η δήλωση αυτή, μάλιστα, πρέπει να συνοδεύεται από το σχετικό παράβολο των 500€.

Σε ότι αφορά τους πρωταθλητές Ενώσεων, που δεν επιθυμούν να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα εφόσον δεν δηλώσουν επίσημα συμμετοχή ως αυτές τις ημερομηνίες, τότε το δεύτερο σωματείο στη βαθμολογική κατάταξη έχει δικαίωμα να τον αντικαταστήσει και μπορεί να υποβάλει δήλωση συμμετοχής έως την Παρασκευή 17 Αυγούστου και ώρα 15:00. Εάν και το δεύτερο σωματείο στη βαθμολογία δε δηλώσει συμμετοχή ως την ανωτέρω ημερομηνία, τότε το τρίτο σωματείο στην κατάταξη έχει δικαίωμα να το αντικαταστήσει και μπορεί να υποβάλει δήλωση συμμετοχής έως την Πέμπτη 23 Αυγούστου και ώρα 15:00.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο είναι η υποχρεωτική η συμμετοχή δύο ποδοσφαιριστών κάτω των 21 ετών (γεννηθέντες 1/1/1997 και έπειτα). Σε περίπτωση που δεν τηρηθεί ο κανονισμός, επισύρει πρόστιμο 1.000€. Σημειώνεται πως από τη μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο, 2019-2020, θα είναι υποχρεωτική η συμμετοχή δύο παικτών κάτω των 21 ετών σε όλη τη διάρκεια του αγώνα!

Παραμένουν σε ισχύ οι τέσσερις αλλαγές στη διάκριεα των αγώνων, όπως και οι αγώνες μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητών των 8 ομίλων, ώστε να προβιβαστούν τελικά 4 εξ’ αυτών στη Football League της περιόδου 2019-2020.

Διαβάστε ΕΔΩ την προκήρυξη της Γ’ Εθνικής 2018-19 από την ΕΠΟ.
P