• Δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Αραμπατζάκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα

  400 προβολές
 • Με σημερινό του δημοσίευμα το a-sports.gr αναφέρει ότι υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις…

  …με Ολλανδούς επενδυτές – επιχειρηματίες, μέσα στους οποίους είναι και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Θεσπρωτός, Γιώργος Αραμπατζάκης,

  Το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:

  Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με Ολλανδούς επενδυτές – επιχειρηματίες, μέσα στους οποίους είναι και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Θεσπρωτός, Γιώργος Αραμπατζάκης, ο οποίος ζει μόνιμα στη χώρα της τουλίπας.

  Το αν θα εμπλακεί ενεργά ο Αραμπατζάκης ενεργά με τα διοικητικά του ΠΑΣ Γιάννινα την επόμενη ημέρα, εφόσον καταλήξουν σε γάμο οι επαφές με τον Χριστοβασίλη, θα φανεί στην πορεία, αλλά είναι δεδομένο ότι το αφεντικό της ομάδας της Ηγουμενίτσας βρίσκεται μέσα στην ομάδα των επιχειρηματιών, που διαπραγματεύεται αυτό το διάστημα την περίπτωση των «κυανόλευκων» της Ηπείρου.

  Οι συζητήσεις με τον Χριστοβασίλη, πάντως, για την αγορά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχουν μείνει μόνο στη θεωρία, αφού έχουν μπει και ορκωτοί λογιστές προκειμένου να προχωρήσουν στον απαιτούμενο οικονομικό έλεγχο. Οι Γιαννιώτες φέρεται να παρουσιάζουν ένα άνοιγμα κοντά στα 2 εκατ. ευρώ και οι πηγές μας αναφέρουν ότι το deal μπορεί να κλείσει σε ένα ποσό περί τα 4 εκατ. ευρώ. Ποσά που κάθε άλλο παρά παράλογο λογίζονται με δεδομένο ότι ο «Άγιαξ της Ηπέιρου» είναι με το ενάμιση πόδι ξανά στη Σούπερ Λίγκα 1.

  Στις αρχές Ιουνίου και συγκεκριμένα στην πρώτη εβδομάδα, ο Χριστοβασίλης και οι Ολλανδοί επενδυτές – επιχειρηματίες είναι προγραμματισμένο να έχουν ένα καθοριστικό ραντεβού, που κατά πολλούς θα κρίνει και τις οριστικές εξελίξεις αναφορικά με την προοπτική ο ΠΑΣ Γιάννινα να αλλάξει χέρια.

  Σε επικοινωνία που είχαμε με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα μας ανέφεραν κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα πώλησης της ομάδας ωστόσο καλό θα ήταν αυτό να γίνει και με μια επίσημη ανακοίνωση γιατί στο δημοσίευμα αναφέρονται μέχρι και έλεγχοι ορκωτών λογιστών.

  • P