• Σούλι Παραμυθιάς – Άρης Μαργαριτίου 4-0

  565 προβολές
 • Χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα το Σούλι Παραμυθιάς  νίκησε εύκολα τον Άρη Μαργαριτίου με 4-0 στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής των play off του φετινού πρωταθλήματος.

  Η ομάδα του Λευτέρη Βέρμπη δεν κατάφερε στην διαδικασία των αγώνων κατάταξης να εκμεταλλευτεί το μπόνους βαθμών που είχε από την κανονική περίοδο με αποτέλεσμα να τερματίσει στην δεύτερη θέση. Η ομάδα του Άρη Μαργαριτίου τερμάτισε στην έκτη θέση.
  Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ στο 35΄ με σουτ του Κάτση. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Αντωνόπουλος με πλάσε μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Τσάγκας στο 48΄ με γυριστή κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 ενώ ο Γεωργάκης διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στο 68΄. Οι φιλοξενούμενοι στις λίγες φορές που επισκέφτηκαν την εστία του Κούτσικου δεν μπόρεσαν να την παραβιάσουν.
  Σούλι Παραμυθιάς (Βέρμπης Λευτέρης): Κούτσικος, Ντούμας (55΄Σουλάϊ), Κάτσης, Διαμάντης, Τσάγκας, Γιαννάκος, Κύργιος, Αναστασίου, Γεωργάκης, Μπέλλος, Αντωνόπουλος (55΄Καντρής)
  Άρης Μαργαριτίου (Χάϊδος Γιώργος): Γαλάνης Τ., Γιαννέλος, Κυριάκης Θ., Κώτσης, Μήτσης, Κυριάκης Αλ., Βασιλείου Α., Παπαδόπουλος Σ., Χάϊδος, Γαλάνης Θ., Μαχμούτ.

  • P